Πολιτικό άρωμα στην επέτειο της 25ης από Θ.Ρουσόπουλο και Πελοποννήσιους Βοιωτίας

0

Το συντοπίτη τους, πρώην υπουργό Επικρατείας και Καθηγητή στο Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου, Θεόδωρο Ρουσόπουλο, επέλεξαν ως κεντρικό ομιλητή της εορταστικής εκδήλωσης για την 25η Μαρτίου στην πόλη της Λιβαδειάς, ο Σύλλογος Παλοποννησίων Βοιωτίας «Αγία Λαύρα».

Ο πρόεδρος του Συλλόγου Πελοποννησίων Βοιωτίας «Η ΑΓΙΑ ΛΑΥΡΑ», Κωνσταντίνος Πεθαίνος.

Θεόδωρος Ρουσόπουλος, πρώην υπουργός Επικρατείας, Καθηγητής στο Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου και Υποψήφιος Βουλευτής ΝΔ στη Β Αθήνας

Ο κ.Ρουσόπουλος ανέλαβε να ξεδιπλώσει το κουβάρι της Ιστορίας από τα χρόνια του Ιωάννη Καποδίστρια και την μεταβατική της Επαναστάσεως περίοδο, αναφερόμενος στις συμπληγάδες που έμελλε να καταστήσουν το αίτημα του θεσμικού εκσυγχρονισμού διαρκές ζητούμενο κατά το πέρας δύο αιώνων.

Υπενθυμίζεται ότι μόλις πριν λίγες μέρες επισημοποιήθηκε η υποψηφιότητα του Θόδωρου Ρουσόπουλου, στις επικείμενες εθνικές εκλογές, με τη Νέα Δημοκρατία. Ο πρώην υπουργός και κυβερνητικός εκπρόσωπος της κυβέρνησης Καραμανλή θα είναι υποψήφιος στο βόρειο τομέα της Β’ Περιφέρειας Αθηνών

.

Κατά τη συζήτηση που ακολούθησε της ομιλίας του υποψήφιου βουλευτή, τέθηκαν και καυτά θέματα της επικαιρότητας, όπου ο κ.Ρουσόπουλος επιχείρησε να πάρει αποστάσεις από τις ακραίες θέσεις άλλων στελεχών της αξιωματικης αντιπολίτευσης. Στο θέμα για παράδειγμα της σκανδαλώδους κατάχρησης δημοσιου χρήματος από την υποψήφια ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Μυρσίνη Λοϊζου, ο κ.Ρουσόπουλος δεν προσωποποίησε τις ευθύνες ενοχοποιώντας τον ίδιο τον πρωθυπουργό… επέλεξε τις όποιες παραβατικές συμπεριφορές να τις αποδώσει στην αγωγή και την παιδεία όσων τις διαπράττουν.

Η εκδήλωση έκλεισε με τιμητική βράβευση του άξιου συντοπίτη των Πελοποννησίων Βοιωτίας και εκ νέου υποψηφίου βουλευτής της ΝΔ, Θεόδωρου Ρουσόπουλου.

Ο πρόεδρος του συλλόγου Πελοπποννησίων Βοιωτίας, Κωνσταντίνος Πεθαίνος, παραδίδει τιμητική πλακέτα στον Θεόδωρο Ρουσόπουλο.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: Παναγιώτης Πραγιάννης

 

 

Κοινοποίηση.

Αφήστε μια απάντηση