Ο Χ. Λιόλιος και ο σύλλογος Πολυτέκνων Φθιώτιδας επισκέφθηκαν το Μητροπολίτη

0

Τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Φθιώτιδας κκ. Νικόλαο επισκέφθηκε το πρωί της Τρίτης 26 Μαρτίου στο γραφείο του ο Υποψήφιος Δήμαρχος για τον Δήμο Δομοκού με την παράταξη «Συν δημότες», κ.Χαράλαμπος Λιόλιος.

Η συνάντησή τους διήρκησε αρκετή ώρα, κατά τη διάρκεια της οποίας αντάλλαξαν απόψεις πάνω σε διάφορα επίκαιρα θέματα. Ο Σεβασμιώτατος ευχήθηκε στον κ. Λιόλιο καλή δύναμη και καλή επιτυχία.

Επίσης ο Ποιμενάρχης μας δέχθηκε εθιμοτυπική επίσκεψη από το Νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Πολυτέκνων του Νομού Φθιώτιδος.

Ο Σεβασμιώτατος καλωσόρισε τα μέλη του νέου Συμβουλίου και τους ευχήθηκε από καρδιάς καλή δύναμη στο έργο τους με αδιάλειπτο την προστασία της Παναγίας.

Εκ μέρους του Συμβουλίου μίλησε ο Πρόεδρος κ. Δημήτριος Αραμπόπουλος, ο οποίος ευχαρίστησε θερμά τον Σεβασμιώτατο για την υλική και πνευματική στήριξη που παρέχει η Μητρόπολη Φθιώτιδας όλα αυτά τα χρόνια στην πολύτεκνη οικογένεια. Επίσης κατά την διάρκεια της συνάντησής τους αντάλλαξαν απόψεις πάνω στο ευαίσθητο και πάντα επίκαιρο θέμα του δημογραφικού προβλήματος, ειδικά για την Φθιώτιδα και για τη Στερεά Ελλάδα ευρύτερα.

Κοινοποίηση.

Αφήστε μια απάντηση