Κύπελλο Φωκίδας: Ισχυρό προβάδισμα για Απόλλωνα Ευπαλίου και Αστέρα Ιτέας

Στους αγώνες που διεξήχθησαν χθες στα πλαίσια της ημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Φωκίδας, Απόλλωνας Ευπαλίου και Αστέρας Ιτέας έδειξαν, από τα πρώτα κιόλας παιχνίδια, τις διαθέσεις τους. Συγκεκριμένα στο πρώτο χρονικά παιχνίδι, οι δύο εκπρόσωποι της Φωκίδας στη Γ΄ Εθνική, Αστέρας Ιτέας και Φωκικός αναμετρήθηκαν στην έδρα του πρώτου, οπού εκεί ο Αστέρας επιβλήθηκε κατά […]

28 Μαρτίου 2019

του/της Newsroom

Στους αγώνες που διεξήχθησαν χθες στα πλαίσια της ημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Φωκίδας, Απόλλωνας Ευπαλίου και Αστέρας Ιτέας έδειξαν, από τα πρώτα κιόλας παιχνίδια, τις διαθέσεις τους.

Συγκεκριμένα στο πρώτο χρονικά παιχνίδι, οι δύο εκπρόσωποι της Φωκίδας στη Γ΄ Εθνική, Αστέρας Ιτέας και Φωκικός αναμετρήθηκαν στην έδρα του πρώτου, οπού εκεί ο Αστέρας επιβλήθηκε κατά κράτος με 6-0, σκορ το οποίο μετατρέπει τον επαναληπτικό σε μια καθαρά τυπική διαδικασία.

Στο άλλο παιχνίδι, στο γήπεδο Μαλαμάτων και σε έναν αγώνα που πραγματοποιήθηκε υπό άσχημες καιρικές συνθήκες, ο Απόλλωνας επιβλήθηκε με 3 – 0 της Ακαδημίας Άμφισσας. Σαφώς σε σχέση με το Φωκικό, η Ακαδημία έχει κάποιες ελάχιστες ελπίδες να ανατρέψει την εις βάρος της κατάσταση, ωστόσο ο Απόλλωνας αναμένεται να υπερασπιστεί το προβάδισμά του πρώτου αγώνα.

Η ώρα και η ημερομηνία διεξαγωγής των επαναληπτικών θα ανακοινωθούν προσεχώς από την τοπική Ένωση.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

27 Μαρτίου 2024