Η «Υπερδήμαρχος» της Στερεάς μιλάει για όλα στα ΣΤΕΡΕΑ ΝΕΑ (video)

0

Γιώτα Πούλου. Η γνωστή άγνωστη για την προσωπική της ζωή Δήμαρχος Λιβαδειάς, η  αντισυμβατική σύντροφος που λατρεύει την οικογένεια αλλά  αποστρέφεται τους τύπους και το φαίνεσθε, ανοίγει τις πόρτες του γραφείου της και με την ξεκάθαρη στόχευση ενός ευθύβολου ελεύθερου σκοπευτή, που  ξέρει να ισορροπεί στις λέξεις και να δοκιμάζει τα όρια κάθε συνομιλητή με το ηχόχρωμα και μόνο της φωνής της, ξεδιπλώνει τις αρχές και τις θέσεις σε μια πρώτη, απολογιστική της θητείας της συνέντευξη στα ΣΤΕΡΕΑ ΝΕΑ.

 

Η φιλόδοξη Αρχιτεκτόνισσα με την χαρακτηριστικά αυστηρή ματιά και την ακόμα πιο κοφτερή γλώσσα, παρακολουθεί με συγκροτημένο ενδιαφέρον τις έσχατες  ζυμώσεις στα του Δήμου της και ζυγίζοντας ακριβοδίκαια δυνάμεις στο συνεχώς διαμορφούμενο προεκλογικό τοπίο… αποφαίνεται, «Εμείς μπορούμε καλύτερα απ όλους».

Η σιδηρά κυρία της βοιωτικής πρωτεύουσας που σήκωσε «αντάρτικο» ανάμεσα στους 25 αυτοδιοικητικούς της Περιφέρειας, και είπε ΟΧΙ στον νεοσύστατο ΦΟΔΣΑ απαιτώντας σχεδόν εμονικά να διαχειρίζεται μόνη τα σκουπίδια του Δήμου της, «κέρδισε» τον τίτλο της Υπερδημάρχου Στερεάς και αμετανόητη επιμένει… «Θα συνεχίσω να αποφασίζω με γνώμονα το όφελος των δημοτών μου».

Κοινοποίηση.

Αφήστε μια απάντηση