A’ Φθιώτιδας | Αγωνιστική των “διπλών”- Στο + 6 η Αταλάντη από το Νέο Κρίκελλο.

Δείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα και την επισκόπηση των αγώνων  που  διεξήχθησαν για την   Α΄  Κατηγορία Φθιώτιδας κατά την 19η  αγωνιστική  του  πρωταθλήματος, που σημαδεύτηκε κατά κόρον από τις νίκες των φιλοξενούμενων, ενώ στο ντέρμπι της αγωνιστικής Αταλάντη και Καλύβια μοιράστηκαν βαθμούς και εντυπώσεις. Ελατειακός-Οπούντιος Μαρτίνου 1-2 Η ομάδα του Οπούντιου Μαρτίνου πέρασε νικηφόρα από την […]

4 Μαρτίου 2019

του/της Newsroom

Δείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα και την επισκόπηση των αγώνων  που  διεξήχθησαν για την   Α΄  Κατηγορία Φθιώτιδας κατά την 19η  αγωνιστική  του  πρωταθλήματος, που σημαδεύτηκε κατά κόρον από τις νίκες των φιλοξενούμενων, ενώ στο ντέρμπι της αγωνιστικής Αταλάντη και Καλύβια μοιράστηκαν βαθμούς και εντυπώσεις.

Ελατειακός-Οπούντιος Μαρτίνου 1-2

Η ομάδα του Οπούντιου Μαρτίνου πέρασε νικηφόρα από την Ελάτεια κερδίζοντας τον τοπικό Ελατειακό με 2-1. Στο 21΄ ο Κωστόπουλος ήταν αυτός που με το πρώτο του γκολ στην Α΄ κατηγορία Φθιώτιδας άνοιξε το σκορ για την ομάδα του, ενώ στο 38΄ ο Πέππας διπλασίασε τα τέρματα για τους φιλοξενούμενους αφού ευστόχησε από τα 11 βήματα. Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που μείωσαν στο 75΄ με τον Τσιάμη σε 1-2 χωρίς ωστόσο να καταφέρουν να πάρουν κάτι περισσότερο από το παιχνίδι.

Μαλεσίνα-Αναγέννηση Δυτικής Φθιώτιδας 0-1

Επέστρεψε στις νίκες η ομάδα της Αναγέννησης παίρνοντας σπουδαίο διπλό μέσα στην έδρα της Μαλεσίνας. Ο Χαντζής στο 68΄ ήταν ο σκόρερ για την Αναγέννησης Δυτικής Φθιώτιδας κάνοντας το 0-1, σκορ το οποίο διατηρήθηκε μέχρι και τη λήξη της αναμέτρησης δίνοντας τους υπερπολύτιμους τρεις πόντους στους φιλοξενούμενους που κέρδισαν έδαφος στη “μάχη” για την παραμονή απομακρύνοντας ταυτόχρονα τους γηπεδούχους από την κορυφή της βαθμολογίας.

Νίκη Αγ. Παρασκευής-Δάφνη Λιβανατών 0-1

Η ομάδα των Λιβανατών ευτύχησε να προηγηθεί νωρίς στο σκορ χάρη στο εύστοχο χτύπημα πέναλντι του Λάγιου ενώ ο ίδιος παίκτης έχασε την ευκαιρία να διπλασιάσει τα τέρματα για την Δάφνη αφού αστόχησε στη συνέχεια σε πέναλντι που κατοχυρώθηκε εκ νεου για την ομάδα του. Έτσι το 0-1 παρέμεινε μέχρι το τέλος σε ένα μέτριο ποιοτικά παιχνίδι όπου αν και οι γηπεδούχοι πίεσαν στο β΄ ημίχρονο δεν κατάφεραν να ανατρέψουν την κατάσταση.

Προοδευτική Λάρυμνας-Νέο Κρίκελλο  0-2

Η ομάδα του Νέου Κρικέλλου πέρασε νικηφόρα από την έδρα της Προοδευτικής Λάρυμνας με 0-2 χάρη στο εύστοχο χτύπημα πέναλντι του Παπαθανασίου στο 16΄ και το τέρμα του Νίκου Λέντα κατά την επανάληψη και στο 68΄ παραμένοντας στις θέσεις που οδηγούν στα μπαράζ ανόδου στην Γ΄ Εθνική Κατηγορία.

Αταλάντη-Καλύβια 1-1

Στο δημοτικό στάδιο της Αταλάντης οι γηπεδούχοι παρουσιάστηκαν καλύτεροι κατά το Α΄ ημίχρονο και έχοντας την πρωτοβουλία των κινήσεων κατάφεραν να προηγηθούν στο 28΄ με τον Τζιβελέκη. Μετά την ανάπαυλα οι φιλοξενούμενοι παρουσιάστηκαν βελτιωμένοι, ανέβασαν την απόδοση τους και κατάφεραν να ισοφαρίσουν με τον Ταμάμη στο 75΄ σε ένα παιχνίδι όπου και οι δύο ομάδες μοιράστηκαν εν τέλει βαθμούς και εντυπώσεις.

Άρης Αγ. Κωνσταντίνου-Παμμωλιακός 1-3

Στη μάχη των ουραγών ο Παμμωλιακός κατάφερε να περάσει νικηφόρα από την έδρα του Αγίου Κωνσταντίνου χάρη σε χατ-τρικ που πέτυχε ο Αντωνίου (21΄,60΄,82΄) και ενώ το μόνο που είχε καταφέρει η τοπική ομάδα ήταν να μειώσει ενδιάμεσα με τον Σιδέρη στο 71΄ σε 1-2.

Κεραυνός Αγ. Γεωργίου-Κηφισσός Κάτω Τιθορέας 2-1

Σε ένα παιχνίδι που ο διαιτητής υπέδειξε τρεις φορές συνολικά την εσχάτη των ποινών, δύο για τον τοπικό Κεραυνό και μία για τον Κηφισσό, ο Χανής ήταν αυτός που κατάφερε να σκοράρει δις για τους γηπεδούχους δίνοντας τους τελικά τη νίκη με 2-1 κι ενώ οι φιλοξενούμενοι είχαν καταφέρει να μειώσουν λίγο πριν την ανάπαυλα με τον Λίκα σε ένα παιχνίδι που το τελικό σκορ είχε διαμορφωθεί ήδη από το ημίχρονο.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

ΑΤΑΛΑΝΤΗ 47
Ν. ΚΡΙΚΕΛΛΟ 41
ΚΑΛΥΒΙΑ 36
ΟΠΟΥΝΤΙΟΣ ΜΑΡΤΙΝΟΥ 36
ΜΑΛΕΣΙΝΑ 35
ΔΑΦΝΗ ΛΙΒΑΝΑΤΩΝ 34
ΠΡΟΟΔ. ΛΑΡΥΜΝΑΣ 28
ΚΗΦΙΣΣΟΣ 25
ΑΝΑΓ. ΔΥΤ. ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ 25
ΑΡΗΣ ΑΓ. ΚΩΝ/ΝΟΥ 24
ΠΑΜΜΩΛΙΑΚΟΣ 23
ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΑΓ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ 16
ΝΙΚΗ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ 12
ΕΛΑΤΕΙΑΚΟΣ 11

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

27 Μαρτίου 2024