Α΄ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ: Ντέρμπι σε κορυφή και ουρά για την 23η αγωνιστική

Ανακοινώθηκε από την ΕΠΣ Φθιώτιδας το πρόγραμμα της 23ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας, με τις αναμετρήσεις να διεξάγονται το Σάββατο 23 Μαρτίου στις 16:00. Δεν λείπουν τα ντέρμπι από την 23η στροφή του πρωταθλήματος της Α΄ κατηγορίας Φθιώτιδας. Τόσο σε κορυφή όσο και σε ουρά οι αναμετρήσεις που χαρακτηρίζουν την αγωνιστική αναμένεται να κρατήσουν αμείωτο το ενδιαφέρον του κόσμου στα Φθιωτικά γήπεδα. Πιο συγκεκριμένα και όσον αφορά τα υψηλά […]

21 Μαρτίου 2019

του/της Newsroom

Ανακοινώθηκε από την ΕΠΣ Φθιώτιδας το πρόγραμμα της 23ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίαςμε τις αναμετρήσεις να διεξάγονται το Σάββατο 23 Μαρτίου στις 16:00.

Δεν λείπουν τα ντέρμπι από την 23η στροφή του πρωταθλήματος της Α΄ κατηγορίας Φθιώτιδας.

Τόσο σε κορυφή όσο και σε ουρά οι αναμετρήσεις που χαρακτηρίζουν την αγωνιστική αναμένεται να κρατήσουν αμείωτο το ενδιαφέρον του κόσμου στα Φθιωτικά γήπεδα.

Πιο συγκεκριμένα και όσον αφορά τα υψηλά στρώματα της βαθμολογίας, το Νέο Κρίκελλο φιλοξενείται στο Μαρτίνο από τον τοπικό Οπούντιο, ενώ η Α.Ε. Καλυβίων υποδέχεται στην έδρα της την Δάφνη Λιβανατών σε μια σειρά από συναντήσεις που εκ του αποτελέσματος μπορούν να διαμορφώσουν νέες ισορροπίες στην πρώτη πεντάδα της κατάταξης.

Παράλληλα, οι συγκινήσεις δεν αναμένεται να απουσιάσουν ούτε από τις θέσεις που οδηγούν στη διαδικασία των play out αφού από τη μία Παμμωλιακός και Αναγέννηση Δυτικής Φθιώτιδας κοντράρονται στο γήπεδο του Μώλου, ενώ από την άλλη ο Κηφισός αντιμετωπίζει στην Κάτω Τιθορέα τον ουραγό Ελατειακό.

Επιπρόσθετα, η πρωτοπόρος Αταλάντη ταξιδεύει στην έδρα της Προοδευτικής Λάρυμνας σε μια “έξοδο” που μπορεί να κρύβει παγίδες, ενώ τέλος η Μαλεσίνα ταξιδεύει στον Άγιο Γεώργιο όπου καραδοκεί ο τοπικός Κεραυνός, τη στιγμή που ο Άρης Αγιού Κωνσταντίνου θα προσπαθήσει να ξεπεράσει στην έδρα του το εμπόδιο της Νίκης Αγίας Παρασκευής.

Δείτε αναλυτικά τους αγώνες που θα διεξαχθούν για την 23η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α΄ Κατηγορίας που διοργανώνει η Ε.Π.Σ.Φ. για την αγωνιστική περίοδο 2018-2019:

ΣΑΒΒΑΤΟ 23/03/2019 ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ 16.00

ΓΗΠ. ΜΑΡΤΙΝΟΥ:ΟΠΟΥΝΤΙΟΣ – ΝΕΟ ΚΡΙΚΕΛΛΟ

ΓΗΠ. ΣΤΑΥΡΟΥ:ΚΑΛΥΒΙΑ – ΔΑΦΝΗ ΛΙΒΑΝΑΤΩΝ

ΓΗΠ. ΜΩΛΟΥ:ΠΑΜΜΩΛΙΑΚΟΣ – ΑΝ/ΣΗ ΔΥΤ. ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ

ΓΗΠ. ΚΑΤΩ ΤΙΘΟΡΕΑΣ:ΚΗΦΙΣΣΟΣ – ΕΛΑΤΕΙΑΚΟΣ

ΓΗΠ. ΑΓ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ:ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΑΓ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ – ΜΑΛΕΣΙΝΑ 2008

ΓΗΠ. ΑΓ. ΚΩΝ/ΝΟΥ:ΑΡΗΣ ΑΓ. ΚΩΝ/ΝΟΥ – ΝΙΚΗ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ

ΓΗΠ. ΑΤΑΛΑΝΤΗΣ:ΑΤΑΛΑΝΤΗ – ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΛΑΡΥΜΝΑΣ

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

ΑΤΑΛΑΝΤΗ 51
Ν. ΚΡΙΚΕΛΛΟ 47
ΚΑΛΥΒΙΑ 42
ΟΠΟΥΝΤΙΟΣ ΜΑΡΤΙΝΟΥ 42
ΔΑΦΝΗ ΛΙΒΑΝΑΤΩΝ 37
ΜΑΛΕΣΙΝΑ 36
ΠΡΟΟΔ. ΛΑΡΥΜΝΑΣ 31
ΑΡΗΣ ΑΓ. ΚΩΝ/ΝΟΥ 27
ΠΑΜΜΩΛΙΑΚΟΣ 27
ΚΗΦΙΣΣΟΣ 26
ΑΝΑΓ. ΔΥΤ. ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ 25
ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΑΓ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ 16
ΝΙΚΗ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ 15
ΕΛΑΤΕΙΑΚΟΣ 11

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

27 Μαρτίου 2024