Δήθεν δημόσιο καβγά βλέπει ο Θωμάς Στάϊκος

Θέση στο πόλεμο ανακοινώσεων μεταξύ Νίκου Σταυρογιάννη και Γιώργου Κοτρωνιά πήρε και ο έτερος υποψήφιος για τον Δήμο Λαμίεων Θωμάς Στάϊκος που βλέπει επιτακτική την ανάγκη αλλαγής σελίδας στα αυτοδικοικητικά δρώμενα για την πόλη της Λαμίας. Η ανακοίνωση της παράταξης «Λαμία Νέα Προοπτική» αναφέρει τα εξής: «Ο δήθεν δημόσιος καβγάς των συντηρητικών δυνάμεων της πόλης […]

7 Μαρτίου 2019

του/της Newsroom

Θέση στο πόλεμο ανακοινώσεων μεταξύ Νίκου Σταυρογιάννη και Γιώργου Κοτρωνιά πήρε και ο έτερος υποψήφιος για τον Δήμο Λαμίεων Θωμάς Στάϊκος που βλέπει επιτακτική την ανάγκη αλλαγής σελίδας στα αυτοδικοικητικά δρώμενα για την πόλη της Λαμίας.

Η ανακοίνωση της παράταξης «Λαμία Νέα Προοπτική» αναφέρει τα εξής:

«Ο δήθεν δημόσιος καβγάς των συντηρητικών δυνάμεων της πόλης μας , Σταυρογιάννη – Κοτρωνιά, επιβεβαιώνει την ανάγκη η Λαμία να γυρίσει σελίδα.
21 χρόνια ήταν αρκετά.
Έφτασε η ώρα όλες οι προοδευτικές δυνάμεις του Δήμου Λαμίας να βάλουν στο περιθώριο αυτούς που από το 1998 μέχρι και σήμερα καθισμένοι αναπαυτικά στην καρέκλα της εξουσίας έβλεπαν τις ευκαιρίες να περνούν δίχως να πράττουν.
Η Νέα Προοπτική για τη Λαμία έχει ήδη ξεκινήσει. Οι πολίτες το γνωρίζουν και για αυτό θα μας δώσουν την εντολή στις εκλογές του Μαΐου.»

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ