“Έφυγε” ο Θανάσης Γιαννακόπουλος

Λίγους μήνες μετά τον θάνατο των αδελφών του, Κώστα και Παύλου, ο Θανάσης Γιαννακόπουλος δεν άντεξε και απεβίωσε σε ηλικία 88 ετών, σήμερα Τρίτη (19/3), μετά από μεγάλη μάχη που είχε δώσει για να κρατηθεί στη ζωή κατά τις τελευταίες ημέρες.   Ο εμβληματικός παράγοντας του Παναθηναϊκού νοσηλευόταν εδώ και καιρό σε κρίσιμη κατάσταση μετά από […]

19 Μαρτίου 2019

του/της Newsroom

Λίγους μήνες μετά τον θάνατο των αδελφών του, Κώστα και Παύλου, ο Θανάσης Γιαννακόπουλος δεν άντεξε και απεβίωσε σε ηλικία 88 ετών, σήμερα Τρίτη (19/3), μετά από μεγάλη μάχη που είχε δώσει για να κρατηθεί στη ζωή κατά τις τελευταίες ημέρες.

 

Ο εμβληματικός παράγοντας του Παναθηναϊκού νοσηλευόταν εδώ και καιρό σε κρίσιμη κατάσταση μετά από εγκεφαλικό επεισόδιο και ανακοπή που είχε υποστεί, και αν και υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή, σκορπίζοντας θλίψη σε κάθε γωνιά του Ελληνικού μπάσκετ και του Ελληνικού αθλητισμού.

Αναλυτικά η ανακοίνωση από το Νοσοκομείο “Υγεία” στο οποίο νοσηλευόταν:

“Σήμερα Τρίτη 19 Μαρτίου 2019 κατέληξε στο ΥΓΕΙΑ ο Αθανάσιος Γιαννακόπουλος μετά από μακρά νοσηλεία στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας. Είχε υποστεί βαρύ θρομβωτικό αγγειακό εγκεφαλικό επεισόδιο από το οποίο, παρά την έγκαιρη και επιτυχή θρομβεκτομή, δεν μπόρεσε να συνέλθει”.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

27 Μαρτίου 2024