Εκδήλωση για την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας στη Νέα Αρτάκη

Εκδήλωση με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας, με θέμα “Συμμετέχουμε και διεκδικούμε” θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 8 Μαρτίου, στο Δημοτικό Μέγαρο της Νέας Αρτάκης και ώρα 18.30. Στην εκδήλωση θα παραβρεθούν και θα τοποθετηθούν με εισηγήσεις τους, η υποψήφια βουλευτής Α’ Αθηνών με το ΚΙΝΑΛ και αντιπρόεδρος του Τομέα Ισότητας της Σοσιαλιστικής Διεθνούς, Ζέφη […]

4 Μαρτίου 2019

του/της Newsroom

Εκδήλωση με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας, με θέμα “Συμμετέχουμε και διεκδικούμε” θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 8 Μαρτίου, στο Δημοτικό Μέγαρο της Νέας Αρτάκης και ώρα 18.30.

Στην εκδήλωση θα παραβρεθούν και θα τοποθετηθούν με εισηγήσεις τους, η υποψήφια βουλευτής Α’ Αθηνών με το ΚΙΝΑΛ και αντιπρόεδρος του Τομέα Ισότητας της Σοσιαλιστικής Διεθνούς, Ζέφη Δημαδάμα, η υποψήφια βουλευτής Εύβοιας με το ΚΙΝΑΛ και περιφερειακή σύμβουλος Εύβοιας, Μίνα Παπαναστασίου, η υποψήφια Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας, Κατερίνα Μπατζελή και η πρόεδρος της Ε.Γ.Ε. και δημοτική σύμβουλος του δήμου Αθηναίων, Δέσποινα Λογιάδου.

Τη συζήτηση θα συντονίσει η πρόεδρος της Τοπικής Ενότητας Νέας Αρτάκης και μέλος του παραρτήματος Ε.Γ.Ε. Νέας Αρτάκης, Ζαφειρία Ματζάνα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

24 Απριλίου 2024