Nίκος Καραγεωργίου: Η διαιτησία ευθύνεται για την βαθμολογική θέση του Λεβαδειακού!

Ο προπονητής του Λεβαδειακού, Νίκος Καραγεωργίου μετά από την ήττα από τον  ΠΑΣ  Γιάννινα δήλωσε  ότι η διαιτησία ευθύνεται για την θέση της ομάδας στο βαθμολογικό πίνακα. Ο Νίκος Καραγεωργίου, στην συνέντευξη τύπου ανέφερε : «Ήταν ένα πολύ άσχημο αποτέλεσμα για εμάς! Μας μειώνει τις ελπίδες για την παραμονή, παρ’ ότι υπάρχουν, ακόμη, τέσσερα παιχνίδια!  […]

31 Μαρτίου 2019

του/της Newsroom

Ο προπονητής του Λεβαδειακού, Νίκος Καραγεωργίου μετά από την ήττα από τον  ΠΑΣ  Γιάννινα δήλωσε  ότι η διαιτησία ευθύνεται για την θέση της ομάδας στο βαθμολογικό πίνακα.

Ο Νίκος Καραγεωργίου, στην συνέντευξη τύπου ανέφερε :
«Ήταν ένα πολύ άσχημο αποτέλεσμα για εμάς! Μας μειώνει τις ελπίδες για την παραμονή, παρ’ ότι υπάρχουν, ακόμη, τέσσερα παιχνίδια!  Ένας από τους “βασικούς αντιπάλους” μας ξέφυγε λίγο παραπάνω στην βαθμολογία!  Θέλω να πω, όμως, ότι από τότε που βρέθηκα εδώ δεν έχω αναφερθεί στην διαιτησία, αλλά έφτασε η ώρα να πούμε ποιοι είναι οι “υπεύθυνοι” για τις δύσκολες ώρες που περνά η ομάδα!  Είναι ξεκάθαρο και μπορεί να το δει ο καθένας τον τρόπο με τον οποίο μας αντιμετωπίζουν οι διαιτητές είτε εκτός, είτε μέσα στην έδρα μας. Ήταν και είναι μια από τις αιτίες που ο Λεβαδειακός περνά πολύ δύσκολα. Μας αδίκησαν σε πολλά παιχνίδια!
Αν η συμπεριφορά τους απέναντί μας ήταν “σωστή”, τότε ο Λεβαδειακός δεν θα ήταν σε αυτή την θέση.  Μας ακυρώθηκε πεντακάθαρο γκολ στο πρώτο μέρος και δεν μπορώ να καταλάβω γιατί και από ένα διαιτητή ο οποίος διευθύνει διεθνή παιχνίδια!
Ας το δουν και αυτοί οι οποίοι έχουν τις τύχες των διαιτητών και τους ορίζουν σε αγώνες, αλλά και οι ίδιοι οι διαιτητές για να βελτιώνονται και να μην κάνουν λάθη.
Η υπόθεση παραμονής για μας δυσκολεύει, αλλά τίποτα δεν έχει χαθεί ακόμα…».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

24 Απριλίου 2024