Ο Γιάννης Σαρακιώτης στα εγκαίνια του νέου Α.Τ. Αμφίκλειας – Ελάτειας: “Πρώτιστο μέλημα μας η ασφάλεια των πολιτών”

Στα εγκαίνια του νέου κτιρίου, στο οποίο θα μεταστεγαστεί το Αστυνομικό Τμήμα Αμφίκλειας-Ελάτειας, παρευρέθηκε ο Βουλευτής Φθιώτιδας ΣΥ.ΡΙΖ.Α. κ. Γιάννης Σαρακιώτης. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε, παρουσία της Υπουργού Προστασίας του Πολίτη κυρίας Όλγας Γεροβασίλη και του Γενικού Γραμματέα Δημόσιας Τάξης κ. Δημήτρη Αναγνωστάκη. Ο κ. Σαρακιώτης δήλωσε κατά την επίσκεψή του «Ιδιαίτερα ικανοποιημένος, καθώς οι επίμονες […]

1 Μαρτίου 2019

του/της Newsroom

Στα εγκαίνια του νέου κτιρίου, στο οποίο θα μεταστεγαστεί το Αστυνομικό Τμήμα Αμφίκλειας-Ελάτειας, παρευρέθηκε ο Βουλευτής Φθιώτιδας ΣΥ.ΡΙΖ.Α. κ. Γιάννης Σαρακιώτης. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε, παρουσία της Υπουργού Προστασίας του Πολίτη κυρίας Όλγας Γεροβασίλη και του Γενικού Γραμματέα Δημόσιας Τάξης κ. Δημήτρη Αναγνωστάκη.

Ο κ. Σαρακιώτης δήλωσε κατά την επίσκεψή του «Ιδιαίτερα ικανοποιημένος, καθώς οι επίμονες και συνεχείς προσπάθειες για την αξιοποίηση του κτιρίου του πρώην ειρηνοδικείου και οι επανειλημμένες κρούσεις προς την ηγεσία του Υπουργείου Οικονομικών, ήδη από το Σεπτέμβριο του 2016, έπιασαν τόπο και με αυτόν τον τρόπο καλύπτονται οι μεγάλες ανάγκες της Ελληνικής Αστυνομίας στην Αμφίκλεια». Συνεχίζοντας, ο Βουλευτής τόνισε ότι «πρώτιστο μέλημά μας οφείλει να είναι η ασφάλεια των πολιτών και προς αυτή την κατεύθυνση κινούμαστε. Οι νέες κτιριακές εγκαταστάσεις θα βοηθήσουν σημαντικά τα στελέχη της ΕΛ.ΑΣ. να ανταποκριθούν στα καθήκοντά τους με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, δίπλα στον πολίτη».

Τέλος, ο κ. Σαρακιώτης δεν παρέλειψε να φέρει στο προσκήνιο και τα υπόλοιπα κτίρια πρώην ειρηνοδικείων του νομού, τα οποία έχουν παραχωρηθεί στους δήμους, υπογραμμίζοντας ότι «Το παράδειγμα της Αμφίκλειας πρέπει να ακολουθηθεί και στις υπόλοιπες περιπτώσεις, προκειμένου να καλυφθούν οι ανάγκες των κατά τόπους φορέων, αλλά και να μπει ένα τέλος στην απαξίωση υποδομών, για τις οποίες ο ελληνικός λαός έχει βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

15 Απριλίου 2024