Παραιτήθηκε η Μυρσίνη Λοΐζου

Σε παραίτηση εξαναγκάστηκε από υποψήφια ευρωβουλευτής η Μυρσίνη Λοΐζου. Ο σάλος που προκλήθηκε από τις αποκαλύψεις για την παράνομη σύνταξη που έπαιρνε επί 5,5 χρόνια δεν μαζευόταν με τίποτα από το Μαξίμου. Προηγήθηκαν διαβουλεύσεις και παρασκήνιο και αποφασίστηκε να αποσυρθεί η υποψηφιότητά της. Μονόδρομος για την κυβέρνηση ήταν η παραίτηση της Μυρσίνης Λοΐζου από υποψήφια […]

22 Μαρτίου 2019

του/της Newsroom

Μονόδρομος για την κυβέρνηση ήταν η παραίτηση της Μυρσίνης Λοΐζου από υποψήφια ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ. Το τσουνάμι των αποκαλύψεων για την σύνταξη της νεκρής μητέρας της την οποία η κα Λοΐζου εισέπραττε παράνομα επί 5,5 χρόνια «κατάπιε» την υποψηφιότητά της και έπληξε πιθανόν ανεπανόρθωτα το πολυδιαφημισμένο ηθικό πλεονέκτημα της Αριστεράς.

Παρά τις προσπάθειες του Μεγάρου Μαξίμου να σώσει την κατάσταση με την κα Μυρσίνη Λοΐζου να καλείται εκεί προκειμένου να βρεθεί διέξοδος, τελικά κρίθηκε σωστότερο να αποσύρει την υποψηφιότητά της.

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr αυτό που εξέταζαν στην κυβέρνηση ήταν αν δεν υπήρχε νομικό κώλυμα με την δικαστική εκκρεμότητα που έχει η κα Λοΐζου να παραμείνει υποψήφια ευρωβουλευτής.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

28 Μαρτίου 2024
27 Μαρτίου 2024