Παράταση προθεσμίας για την υποβολή αιτήσεων στο BioMechanical Festival

Παράταση της προθεσμίας για την υποβολή αιτήσεων συμμετοχής στο 3ο ΒιοΜechanical Festival, που διοργανώνει το Θέατρο Χαλκίδας στον πολιτιστικό χώρο Αυλιδείας Αρτέμιδος, ανακοινώθηκε, με νέα καταληκτική ημερομηνία τις 20 Μαρτίου. Το θέμα του 3ου bio–Mechanical festival είναι «Φωνές των Αφανών» και επιδιώκει να αναδείξει τις φωνές που παραμένουν στο περιθώριο. Στα πλαίσια του 2019 ως Έτους Σκαλκώτα, […]

12 Μαρτίου 2019

του/της Newsroom

Παράταση της προθεσμίας για την υποβολή αιτήσεων συμμετοχής στο 3ο ΒιοΜechanical Festival, που διοργανώνει το Θέατρο Χαλκίδας στον πολιτιστικό χώρο Αυλιδείας Αρτέμιδος, ανακοινώθηκε, με νέα καταληκτική ημερομηνία τις 20 Μαρτίου.

Το θέμα του 3ου bioMechanical festival είναι «Φωνές των Αφανών» και επιδιώκει να αναδείξει τις φωνές που παραμένουν στο περιθώριο.

Στα πλαίσια του 2019 ως Έτους Σκαλκώτα, το Φεστιβάλ δέχεται επίσης αιτήσεις αφιερωμένες στην ανάδειξη των διαφορετικών όψεων της ζωής και του έργου του κορυφαίου και παγκοσμίως αναγνωρισμένου Χαλκιδέου συνθέτη.

Το Θέατρο Χαλκίδας προσκαλεί όσους φορείς, συλλόγους, συλλογικότητες ή καλλιτέχνες ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν με δρώμενα, θέατρο, μουσική, χορό, εκθέσεις, προβολές, ή με άλλους τρόπους, να δηλώσουν συμμετοχή στο Φεστιβάλ μέχρι και την 20η Μαρτίου.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

28 Μαρτίου 2024