Στο σκοτάδι βυθίστηκαν από την κακοκαιρία χωριά της Βοιωτίας

Συνεχίζουν με δριμύτητα οι έντονες βροχοπτώσεις στην Περιφερειακή Ενότητα Βοιωτίας, έχοντας ωστόσο αποκατασταθεί το πρόβλημα ηλεκτροδότησης στο Δήμο Ορχομενού γύρω στις 9:30 το βράδυ. Μετά τις 7 το απόγευμα γενικό σκοτάδι επικράτησε στις Δημοτικές ενότητες Ορχομενού, Αγίου Σπυρίδωνα και Πύργου Βοιωτίας για περισσότερο από 2 ώρες. Της αποκάταστασης του δικτύου ηλεκτροδότησης στην περιοχή επιλήφθηκαν άμεσα […]

12 Μαρτίου 2019

του/της Newsroom

Συνεχίζουν με δριμύτητα οι έντονες βροχοπτώσεις στην Περιφερειακή Ενότητα Βοιωτίας, έχοντας ωστόσο αποκατασταθεί το πρόβλημα ηλεκτροδότησης στο Δήμο Ορχομενού γύρω στις 9:30 το βράδυ.

Μετά τις 7 το απόγευμα γενικό σκοτάδι επικράτησε στις Δημοτικές ενότητες Ορχομενού, Αγίου Σπυρίδωνα και Πύργου Βοιωτίας για περισσότερο από 2 ώρες.

Της αποκάταστασης του δικτύου ηλεκτροδότησης στην περιοχή επιλήφθηκαν άμεσα συνεργεια της ΔΕΗ, ενώ, από το Συντονιστικό της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας στη Στερεά δεν αναφέρθηκε κανένα επείγον περιστατικό βοήθειας για απεγκλωβισμούς ή άλλα σχετικά περιστατικά.

Η νύχτα ωστόσο θα είναι μακρά για όλα τα διασωστικά συνεργεία όπως μας ενημέρωσαν από την Πυροσβεστιική Υπηρεσία, που θα είναι σε επιφυλακή μέχρι την εκτόνωση των έντονων καιρικών φαινομένων.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

28 Μαρτίου 2024