Επισκέψεις υποψήφιων Ευρωβουλευτών της Νέας Δημοκρατίας στην Εύβοια

Επισκέψεις και ομιλίες υποψήφιων Ευρωβουλευτών της Νέας Δημοκρατίας στην Εύβοια πραγματοποιήθηκαν την εβδομάδα που πέρασε. Συγκεκριμένα, την Τρίτη 26 Μαρτίου, ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής Γιώργος Κρεμλής, επισκέφθηκε τα γραφεία της ΝΟΔΕ Εύβοιας στη Χαλκίδα, όπου μίλησε σε μέλη της οργάνωσης και στελέχη του κόμματος, ενώ στη συνέχεια συναντήθηκε με μέλη της παράταξης σε παραλιακό καφέ της […]

1 Απριλίου 2019

του/της Newsroom

Επισκέψεις και ομιλίες υποψήφιων Ευρωβουλευτών της Νέας Δημοκρατίας στην Εύβοια πραγματοποιήθηκαν την εβδομάδα που πέρασε.

Συγκεκριμένα, την Τρίτη 26 Μαρτίου, ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής Γιώργος Κρεμλής, επισκέφθηκε τα γραφεία της ΝΟΔΕ Εύβοιας στη Χαλκίδα, όπου μίλησε σε μέλη της οργάνωσης και στελέχη του κόμματος, ενώ στη συνέχεια συναντήθηκε με μέλη της παράταξης σε παραλιακό καφέ της πόλης.

Την Πέμπτη 28 Μαρτίου, ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής, τ. υπουργός και τ. δήμαρχος Πειραιώς, Βασίλης Μιχαλολιάκος, επισκέφθηκε με τη σειρά του τα γραφεία της ΝΟΔΕ και στη συνέχεια πραγματοποίησε ομιλία σε παραλιακό ξενοδοχείο της πόλης. Την επόμενη μέρα ο κ. Μιχαλολιάκος περιόδευσε στη Βόρειο Εύβοια και το απόγευμα πραγματοποίησε ομιλία στην Ιστιαία.

Παράλληλα όπως ανακοινώθηκε, αυτή την εβδομάδα έχει προγραμματιστεί η παρουσία του υποψήφιου Ευρωβουλευτή Αλέξανδρου Μαλλιά, την Τετάρτη 3 Απριλίου στις 18.00 στα γραφεία της ΝΟΔΕ Εύβοιας και στις 19.00 σε εκδήλωση στο αμφιθέατρο της Π.Ε. Εύβοιας με θέμα “Πολιτική Εθνικής Ασφάλειας και Πολιτιστική Διπλωματία”, ενώ το Σάββατο 6 Απριλίου στις 20.30, ο πρώην Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας και υποψήφιος Ευρωβουλευτής Ευάγγελος Μεϊμαράκης, θα παραστεί ως επίσημος προσκεκλημένος, στη χοροεσπερίδα της ΝΟΔΕ Εύβοιας, η οποία θα πραγματοποιηθεί στο κέντρο “Ζέφυρος” στη Νέα Αρτάκη.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

28 Μαρτίου 2024