Γοήτευσε η συναυλία «Τα χρόνια της Αθωότητας» στο θέατρο Παπαδημητρίου

0

Θετικές εντυπώσεις σε μικρούς και μεγάλους άφησε η συναυλία αφιερωμένη στη Disney που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 31 Μαρτίου 2019 και ώρα 20:00 στο δημοτικό θέατρο Παπαδημητρίου με την τάξη μονωδίας της Αθηνάς Τσολάκου.

Η παράσταση περιελάμβανε μουσική, χορό και τραγούδι με τους συμμετέχοντες να μεταμφιέζονται σε διάφορους ήρωες της Disney, εξιστορώντας μουσικοχορευτικά την ιστορία του ήρωα που υποδύονταν. Στην αρχή και το τέλος της παράστασης το κοινό απόλαυσε έναν ομαδικό χορό από όλους τους συντελεστές.

Μετά το πέρας της συναυλίας, η κα Τσολάκου, ευχαρίστησε θερμά τον κόσμο για την παρουσία του αλλά και τους μαθητές της, προσφέροντας ευχαριστήρια τριαντάφυλλα σε όλους τους συντελεστές. Στην παράσταση παρευρέθηκαν δημοτικοί σύμβουλοι αλλά και ο πρώην δήμαρχος Θανάσης Ζεμπίλης. 

Τραγούδησαν οι: Μίνως Βαρυτιμίδης, Νεφέλη Καρποδίνη, Βασιλική Πιτσιάβα, Γωγώ Σκλιά και Παναγιώτα Φραντζή. Χόρεψαν οι: Δημήτρης Κουλοχέρης, Μαρτίν Παπαποστόλου και Κοσμάς Κασιμάτης. Στο πιάνο συμμετείχε η Γιάννα Γκαρά.

Κοινοποίηση.

Αφήστε μια απάντηση