Με τους πρέσβεις Λιθουανίας και ΗΠΑ βρέθηκε ο Γιάννης Σαρακιώτης

Σε εκδήλωση για τον εορτασμό της εθνικής επετείου της Λιθουανίας παρευρέθηκε ο Βουλευτής Φθιώτιδας του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. κ. Γιάννης Σαρακιώτης εκπροσωπώντας τον Πρόεδρο της Βουλής κ. Νίκο Βούτση, αλλά και με την ιδιότητα του Προέδρου της Ομάδας Φιλίας Ελλάδας-Λιθουανίας. Στις δηλώσεις του, ο κ. Σαρακιώτης στάθηκε στον υψηλό συμβολισμό της ημέρας, καθώς ο εορτασμός συνδέεται με […]

2 Απριλίου 2019

του/της Newsroom

Σε εκδήλωση για τον εορτασμό της εθνικής επετείου της Λιθουανίας παρευρέθηκε ο Βουλευτής Φθιώτιδας του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. κ. Γιάννης Σαρακιώτης εκπροσωπώντας τον Πρόεδρο της Βουλής κ. Νίκο Βούτση, αλλά και με την ιδιότητα του Προέδρου της Ομάδας Φιλίας Ελλάδας-Λιθουανίας.

Στις δηλώσεις του, ο κ. Σαρακιώτης στάθηκε στον υψηλό συμβολισμό της ημέρας, καθώς ο εορτασμός συνδέεται με την ημέρα, που 2.000.000 πολίτες δημιούργησαν μία ανθρώπινη αλυσίδα 675,5 χλμ. κατά μήκος των τριών βαλτικών χωρών, προκειμένου να εκφράσουν την επιθυμία τους για ελευθερία και ανεξαρτησία. Ο Βουλευτής Φθιώτιδας παρακολούθησε την εκδήλωση μαζί με τον Πρέσβη της Λιθουανίας κ.Rolandas Kacinskas, τον οποίο και ευχαρίστησε για τη θερμή φιλοξενία, και τον Πρέσβη των Η.Π.Α. κ.Geoffrey Pyatt.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

28 Μαρτίου 2024