ΕΜΥ: Βροχές και καταιγίδες από σήμερα – ποιες περιοχές επηρεάζονται

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης εξέδωσε η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία, το οποίο αναμένεται να ισχύσει από σήμερα το απόγευμα, με κύρια χαρακτηριστικά τις βροχές και καταιγίδες. Ακολουθεί το σχετικό Δελτίο Τύπου: ΕΚΤΑΚΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΠΙΔΕΙΝΩΣΗΣ ΚΑΙΡΟΥ ΜΕΤΑΒΟΛΗ ΤΟΥ ΚΑΙΡΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ (05-04-2019) ΑΠΟ ΑΡΓΑ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΑ, ΜΕ ΚΥΡΙΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΙΣ ΙΣΧΥΡΕΣ ΒΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ […]

5 Απριλίου 2019

του/της Newsroom

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης εξέδωσε η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία, το οποίο αναμένεται να ισχύσει από σήμερα το απόγευμα, με κύρια χαρακτηριστικά τις βροχές και καταιγίδες.

Ακολουθεί το σχετικό Δελτίο Τύπου:

ΕΚΤΑΚΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΠΙΔΕΙΝΩΣΗΣ ΚΑΙΡΟΥ

ΜΕΤΑΒΟΛΗ ΤΟΥ ΚΑΙΡΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ (05-04-2019) ΑΠΟ ΑΡΓΑ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΑ, ΜΕ ΚΥΡΙΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΙΣ ΙΣΧΥΡΕΣ ΒΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ (ΠΟΥ ΚΑΤΑ ΤΟΠΟΥΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΣΥΝΟΔΕΥΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΧΑΛΑΖΟΠΤΩΣΕΙΣ) ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΘΥΕΛΛΩΔΕΙΣ ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥΣ ΑΝΕΜΟΥΣ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΚΑΙ ΤΗ ΝΟΤΙΑ ΧΩΡΑ.

ΠΙΟ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ:

1. ΙΣΧΥΡΕΣ ΒΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ ΘΑ ΕΠΗΡΕΑΣΟΥΝ:

Α. ΣΗΜΕΡΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ (05-04-2019) ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΕΣ ΩΡΕΣ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΤΟΥ ΙΟΝΙΟΥ (ΠΛΗΝ ΤΗΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΞΩΝ) ΚΑΙ ΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ.

ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΝΥΧΤΑΣ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ, ΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΥΚΛΑΔΕΣ.

Β. ΑΥΡΙΟ ΣΑΒΒΑΤΟ (06-04-2019) ΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ (ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΗΣ ΤΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ), ΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ, ΤΙΣ ΚΥΚΛΑΔΕΣ, ΤΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑ, ΤΙΣ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ, ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΕΣ ΩΡΕΣ ΤΟ ΝΟΤΙΟ ΙΟΝΙΟ, ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ, ΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΝΩΡΙΣ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΤΑ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ ΚΑΙ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΤΟΥ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΑΠΟ ΤΗ ΧΙΟ ΚΑΙ ΝΟΤΙΟΤΕΡΑ.

Γ. ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ (07-04-2019) ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΕΣΗΜΒΡΙΝΕΣ ΩΡΕΣ ΤΑ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ.

2. ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ ΑΝΕΜΟΙ ΠΟΥ Η ΕΝΤΑΣΗ ΤΟΥΣ, ΣΗΜΕΡΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ (05-04-19) ΣΤΟ ΝΟΤΙΟ ΙΟΝΙΟ ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ ΣΑΒΒΑΤΟ (06-04-19) ΣΤΙΣ ΚΕΝΤΡΙΚΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΝΟΤΙΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΧΩΡΑΣ, ΘΑ ΦΤΑΝΕΙ ΤΑ 8 ΚΑΙ ΠΡΟΣΚΑΙΡΑ ΣΤΑ ΝΟΤΙΑ ΤΑ 9 ΜΠΟΦΟΡ.

ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ (08-04-2019) ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΝΕΑ ΜΕΤΑΒΟΛΗ ΤΟΥ ΚΑΙΡΟΥ ΜΕ ΚΑΤΑ ΤΟΠΟΥΣ ΙΣΧΥΡΕΣ ΒΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ ΣΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΚΑΙ ΒΑΘΜΙΑΙΑ ΤΗ ΒΟΡΕΙΑ ΕΛΛΑΔΑ, ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΤΟΥ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΤΑΚΤΙΚΑ ΔΕΛΤΙΑ ΚΑΙΡΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ ΕΜΥ (www.emy.gr).

ΘΕΟΔ. Ν. ΚΟΛΥΔΑΣ

ΔΝΤΗΣ ΕΜΚ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

29 Μαρτίου 2024