Εκτός κυβερνητικού πλάνου και της ΝΔ η Διαγώνια Οδός

Την απουσία της Διαγώνιας Οδού «Λαμία – Άμφισσα» από τις εξαγγελίες του κυβερνητικού προγράμματος της ΝΔ, αναφορικά με τις προτεραιότητες που θέτει στις οδικές υποδομές της χώρας ως μελλοντική κυβέρνηση, διαπίστωσε ο Δήμαρχος Δελφών Θανάσης Παναγιωτόπουλος. «Μεταξύ άλλων η Νέα Δημοκρατία δεσμεύεται για την υλοποίηση του άξονα «Λαμία – Καρπενήσι», αναφέρει ο κ.Παναγιωτόπουλος, «ενώ την […]

8 Απριλίου 2019

του/της Newsroom

Την απουσία της Διαγώνιας Οδού «Λαμία – Άμφισσα» από τις εξαγγελίες του κυβερνητικού προγράμματος της ΝΔ, αναφορικά με τις προτεραιότητες που θέτει στις οδικές υποδομές της χώρας ως μελλοντική κυβέρνηση, διαπίστωσε ο Δήμαρχος Δελφών Θανάσης Παναγιωτόπουλος.

«Μεταξύ άλλων η Νέα Δημοκρατία δεσμεύεται για την υλοποίηση του άξονα «Λαμία – Καρπενήσι», αναφέρει ο κ.Παναγιωτόπουλος, «ενώ την ίδια ώρα» διαπιστώνει με εμφανή απογοήτευση «καμία αναφορά δεν κάνει στον αντίστοιχο άξονα «Λαμία – Άμφισσα».

«Το γεγονός αυτό μας προκαλεί μεγάλη εντύπωση και αποτελεί για εμάς αρνητική έκπληξη πρώτου βαθμού, διότι ο δρόμος «Λαμία – Άμφισσα» εντάσσεται σ’ έναν άξονα ευρύτερης σημασίας, τη λεγόμενη «διαγώνια οδό» (Θερμοπύλες – Ιτέα – Αντίρριο), που εξυπηρετεί απείρως σημαντικότερη και μεγαλύτερη εθνική κυκλοφορία από το δρόμο «Λαμία – Καρπενήσι».

Με δεδομένο μάλιστα ότι η «διαγώνια οδός» είναι και απολύτως ώριμη, μελετητικά, ο κ.Παναγιωτόπουλος καλεί τη Νέα Δημοκρατία να επανεξετάσει άμεσα το θέμα και να δεσμευτεί επίσημα για την υλοποίηση της.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

27 Μαρτίου 2024