Επισκέψεις Αναγνωστάκη στη Χαλκίδα

Συνεχίζοντας τις επισκέψεις του στη Χαλκίδα, ο υποψήφιος περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Δημήτρης Αναγνωστάκης, επισκέφθηκε το Μέγαρο Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, όπου συνομίλησε με τον Αντιπεριφερειάρχη Φάνη Σπανό και με υπαλλήλους όλων των υπηρεσιών της Περιφέρειας, συνοδευόμενος από υποψηφίους του συνδυασμού του «Στερεά…Υπεροχής!». Στη συνέχεια ο επικεφαλής του συνδυασμού και οι υποψήφιοί του, επισκέφθηκαν το Δημαρχείο Χαλκίδας, […]

8 Απριλίου 2019

του/της Newsroom

Συνεχίζοντας τις επισκέψεις του στη Χαλκίδα, ο υποψήφιος περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Δημήτρης Αναγνωστάκης, επισκέφθηκε το Μέγαρο Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, όπου συνομίλησε με τον Αντιπεριφερειάρχη Φάνη Σπανό και με υπαλλήλους όλων των υπηρεσιών της Περιφέρειας, συνοδευόμενος από υποψηφίους του συνδυασμού του «Στερεά…Υπεροχής!».

Στη συνέχεια ο επικεφαλής του συνδυασμού και οι υποψήφιοί του, επισκέφθηκαν το Δημαρχείο Χαλκίδας, όπου συναντήθηκαν με το Δήμαρχο Χρήστο Παγώνη και τους συνεργάτες του. Εκεί, ο Δημήτρης Αναγνωστάκης, δεν παρέλειψε να επισκεφθεί συνεργάτες με τους οποίους είχε συνεργαστεί στο παρελθόν ως δήμαρχος Χαλκιδέων.

Η ημέρα συναντήσεων, περιελάμβανε και την υπηρεσία Πρόνοιας, όπου οι διευθύντρια και οι εργαζόμενοι ενημέρωσαν τον υποψήφιο Περιφερειάρχη σχετικά με τη λειτουργία της υπηρεσίας και τα ζητήματα τα οποία αντιμετωπίζουν.

Τέλος, πραγματοποιήθηκε συζήτηση με το Δ.Σ του Επιμελητηρίου Ευβοίας, σχετικά με τις απαραίτητες ενέργειες προκειμένου να αντιμετωπιστούν από κοινού τα ζητήματα των εμποροεπαγγελματιών και της απασχόλησης.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

24 Απριλίου 2024