Τετάρτη, Αύγουστος 12

Κλιμάκιο της Ν.Δ. στη Κάρυστο

0

Με μεγάλη επιτυχία και ανταπόκριση πραγματοποιήθηκε επίσκεψη κλιμακίου της Νέας Δημοκρατίας, με επικεφαλής τον βουλευτή Ιωαννίνων κ. Κωνσταντίνο Τασούλα, στην περιοχή της Καρυστίας.

Σε όλες τις συναντήσεις με φορείς, επιχειρηματίες και πολίτες το αίτημα ήταν για τη δημιουργία θέσεων εργασίας, τη στήριξη της επιχειρηματικότητας και τη μείωση της φορολογίας.

Στο κλιμάκιο μετείχε ο βουλευτής Εύβοιας της ΝΔ κ. Σίμος Κεδίκογλου, ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής της Ν.Δ κ. Μιχάλης Μασουράκης, ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Ευβοίας κ. Πέτρος Ποδάρας, ο αντιπρόεδρος της ΝΟΔΕ κ. Δημήτριος Λάμπρου, ο πολιτευτής της ΝΔ κ. Βασίλης Δεμερτζής, ο πρόεδρος της ΔΗΜΤΟ Καρύστου κ. Κωνσταντίνος Δρόσος, ο αντιπρόεδρος της ΔΗΜΤΟ Καρύστου και δημοτικός σύμβουλος κ. Πολυχρόνης Πολυχρονίου, η γραμματέας της ΔΗΜΤΟ κ. Ρούλα Κορδώνη, το μέλος της της ΔΗΜΤΟ κ. Δημήτρης Ξυπόλυτος, το μέλος του Μητρώου Στελεχών της ΝΔ κ. Γιάννης Μανώλης και άλλα στελέχη της παράταξης.

Το κλιμάκιο επισκέφθηκε τη μονάδα τυποποίησης ιχθυοκαλλιεργειών Blue Farm στο Μαρμάρι, τον Αγροτικό Συνεταιρισμό Καρύστου, την μονάδα επεξεργασίας  πλάκας Καρύστου του κ. Κρίσιλια Σωτήρη, εμπορικά καταστήματα της περιοχής και το Νοσοκομείο Καρύστου όπου πραγματοποιήθηκε σύσκεψη ενημέρωσης και ξενάγηση από τον διοικητή κ. Μίχα Αναστάσιο.

 

 

Κοινοποίηση.

Αφήστε μια απάντηση