Λαμία: Οι Σκηνοβάτες παρουσιάζουν την τρελή κωμωδία «Όλοι οι καλοί χωράνε»

0

Με πρεμιέρα την Παρασκευή 12 Απριλίου η θεατρική ομάδα Σκηνοβάτες παρουσιάζει την αγγλική φαρσοκωμωδία των Ray Cooney & John Chapman, σε διασκευή των Κατερίνα Κλωνάρη, Μαρία Τσαπαδίκου και Αντώνης Παπάζογλου,  «Όλοι οι καλοί χωράνε». 

Δύο ακόμη παραστάσεις είναι το Σάββατο 13 και την Κυριακή 14 Απριλίου, στις 21.00, στο Δημοτικό Θέατρο Λαμίας

Τρία ζευγάρια… Ένα διαμέρισμα… Ένα πράγμα στο μυαλό τους…

Το έργο είναι μια φαρσοκωμωδία γραμμένη με τον αγγλικό τίτλο Move over Mrs Markham. Μια ιστορία ενός συντηρητικού παντρεμένου ζευγαριού που ετοιμάζεται να παραστεί σε ένα ανιαρό γεύμα εκδοτών παιδικού βιβλίου οπού είναι καλεσμένο. Η οικιακή βοηθός του ζευγαριού παίρνει το ρεπό της και το διαμέρισμα τους θα μείνει άδειο ή έτσι νομίζουν, γιατί ο συνεργάτης του εκδότη, η σύζυγος του, ο διακοσμητής, η υπηρετριούλα, ένας χαριτωμένος κύριος και μια όχι και τόσο καθώς πρέπει δεσποινίς, έχουν κανονίσει άλλα σχέδια εν αγνοία του ζευγαριού. Μπλέξιμο ,ανατροπές , ανησυχίες και υποψίες για απιστία , ξετυλίγονται μπροστά στα μάτια των θεατών… Το διώροφο διαμέρισμα- επιχείρηση γίνεται κυριολεκτικά κέντρο διερχομένων, δικαιώνοντας τον όρο “φαρσοκωμωδία”. Άραγε είναι όλα όπως φαίνονται ή τα φαινόμενα απατούν? Είναι μια απορία που θα λύσετε παρακολουθώντας το έργο επί σκηνής.

Σημείωμα Σκηνοθέτη

Οι Σκηνοβάτες για μια φορά ακόμη “καταθέτουν” την αγάπη τους για το θέατρο. Φτάνουμε λοιπόν στην παράσταση μετά από πολλές πρόβες, πολλές αγωνίες και άγχος αλλά και υπέροχες στιγμές. Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλα τα παιδιά για την υπομονή και την επιμονή τους και να ευχηθώ σε όλους μας η “μαγεία” του θεάτρου να μας ακολουθεί πάντα!!! Πάμε λοιπόν να τους απολαύσουμε… Και να θυμάστε ότι στο Θέατρο ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΑΛΟΙ ΧΩΡΑΝΕ!

Συμμετέχουν οι Ηθοποιοί

Λολότα: Κατερίνα Μπλούνα

Ντίμης: Σωτήρης Μάγκας

Παγώνα: Φρόσω Σαξώνη

Λίντα: Ιουλία Γαλάνη

Φίλιππος: Τάκης Μάγκας

Άρης: Σωτήρης Δημητρόπουλος

Χαρίλαος: Δημήτρης Νημάς

Λίζα: Ιωάννα Bousso Diop

Σκέλα: Ξένια Ελευθεριάδου

Συντελεστές:

Σκηνοθεσία: Σωτήρης Τσιρώνης

Βοηθός Σκηνοθέτη: Φρόσω Σαξώνη

Φώτα – Ήχος: Αλέξης Τριανταφύλλου

Σκηνικά: Γιώργος Παππής

Μακιγιάζ: Μαρία Μπούκου

Κομμώσεις: Ιωάννα Bousso Diop

Υπεύθυνη Επικοινωνίας: Ιουλία Γαλάνη

Κάμερα: Νίκος Στεφανής

       Αφίσα-Πρόγραμμα-Φωτογραφίες:             PLUS Design

Ευχαριστίες

Ευχαριστούμε για την πολύτιμη βοήθεια τους τον Δήμο Λαμίας, το Πνευματικό Κέντρο Σταυρού, την Αντιδήμαρχο Βίβιαν Αργύρη, την κα. Σοφία Χριστοπούλου για την προσφορά της σε υφάσματα, τον Κυριάκο Καραγιάννη, τον Ευθύμη Μπριτσιόλα, τον Στάθη Τσιγάνη και τα Μ.Μ.Ε.

Επίσης τους χορηγούς που μας στηρίζουν σε κάθε προσπάθεια που κάνουμε. Η στήριξή τους πολύτιμη και η ευγνωμοσύνη μας μεγάλη που στηρίζουν τα πολιτιστικά δρώμενα του τόπου μας.

Υπό την αιγίδα του Δήμου Λαμιέων

Δημοτικό Θέατρο Λαμίας

Παραστάσεις:

Παρασκευή 12, Σάββατο 13 και Κυριακή 14 στις 21:00.

Συμμετοχή: 5€

Μέρος των εσόδων θα διατεθούν σε φιλανθρωπικούς σκοπούς

Βρείτε μας:

email: skinovatesfthiotidas@gmail.com

facebook: ΣΚΗΝΟΒΑΤΕΣ@skinovatesfthiotidas

Κοινοποίηση.

Αφήστε μια απάντηση