Τελικός Superleague Κ15: ΠΑΟΚ – Άρης 3-1

Ο ΠΑΟΚ επικράτησε με 3-1 του Άρη στον τελικό του Final-4 Κ15 με την ομάδα του δικεφάλου να κατακτά αήττητη το φετινό πρωτάθλημα. Πρωταγωνιστής για τον ΠΑΟΚ ήταν ο αρχηγός τoυ Γεώργιος Κούτσιας ο οποίος σημείωσε δυο εκ των τριών γκολ του τελικού, με το δικέφαλο να είναι καλύτερος στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα και […]

8 Απριλίου 2019

του/της Newsroom

Ο ΠΑΟΚ επικράτησε με 3-1 του Άρη στον τελικό του Final-4 Κ15 με την ομάδα του δικεφάλου να κατακτά αήττητη το φετινό πρωτάθλημα.

Πρωταγωνιστής για τον ΠΑΟΚ ήταν ο αρχηγός τoυ Γεώργιος Κούτσιας ο οποίος σημείωσε δυο εκ των τριών γκολ του τελικού, με το δικέφαλο να είναι καλύτερος στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα και ιδιαίτερα στο πρώτο ημίχρονο όπου σημείωσε τρία τέρματα και ουσιαστικά καθάρισε από το πρώτο μέρος το ματς.

ΠΑΟΚ (Παπαβασιλείου): Μοναστηρλής, Tασιούρας, Σινανάι (41′ Τσέλα), Ζίλο, Κουτσίδης, Τσίκος, Σμυρλής (68′ Καμάρος), Σπυριδόπουλος (41′ Μπάμπουρας), Κούτσιας, Ρουμιάντσεβ, Κουλούρης (56′ Κεδίκογλου).

Άρης (Καζάνας): Κυριαζής, Κοτινάκης, Συμεωνίδης (41′ Ελευθερούδης), Τάλκα, Βακουφτσής (41′ Καραμανλής), Τσιάτσιος, Τσέρα, Ξανθόπουλος (79′ Καραγκιοζάκης), Χατζηιωάννου, Παναγίδης, Κασαπίδης (41′ Βρέττας).

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

27 Μαρτίου 2024