,

Το Ελεγκτικό Συνέδριο έδωσε το πράσινο φως στους αγροτικούς δρόμους της Κωπαΐδας ( Video )

H απόφαση   επέτρεψε στην Περιφέρεια Στερεάς να συνεχίσει στις προγραμματικές συμβάσεις για την υλοποίηση της αγροτικής οδοποιίας της Κωπαΐδας. Με την υπ’αρ. 6744 20/3/19  απόφαση “δεν κωλύεται η υπογραφή προγραμματικής σύμβασης για τους τέσσερις Δήμους” . Μέσα στο Μάιο θα αρχίσει η υλοποίηση του ,ενώ εκκρεμεί η απάντηση του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους .   “Το […]

9 Απριλίου 2019

του/της Newsroom

H απόφαση   επέτρεψε στην Περιφέρεια Στερεάς να συνεχίσει στις προγραμματικές συμβάσεις για την υλοποίηση της αγροτικής οδοποιίας της Κωπαΐδας. Με την υπ’αρ. 6744 20/3/19  απόφαση “δεν κωλύεται η υπογραφή προγραμματικής σύμβασης για τους τέσσερις Δήμους” . Μέσα στο Μάιο θα αρχίσει η υλοποίηση του ,ενώ εκκρεμεί η απάντηση του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους .

 

“Το Ελεγκτικό Συνέδριο έδωσε το πράσινο φως στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας”  ανακοίνωσε σε έκτακτη συνέντευξη τύπου που παρέθεσε η Περιφερειάρχης κα Παπαθωμα σήμερα Δευτέρα 8 Απριλίου στις 10:30 στο γραφείο της.

«Έτσι ανοίγει  ο δρόμος για τα τεύχη δημοπράτησης που ήταν στο συρτάρι έτοιμα περιμένοντας  την απόφαση ».

“Εκείνο που μας ενδιαφέρει είναι να γίνει το έργο”  Μέσα στον Μάιο αρχίζει η  υλοποίηση του έργου αξίας 1.100.000 ευρώ για ανακατασκευές  αγροτικών δρόμων σε ολόκληρη την Κωπαΐδα των τεσσάρων Δήμων ,ήτοι Δήμος Θηβαίων , Αλιάρτου – Θεσπιέων, Ορχομενού και Λοκρών . .

 

 

Σε ερωτήσεις των Δημοτικών Συμβούλων  που ενημερώθηκαν από τα ΜΜΕ για το γεγονός αυτό ,  το ίδιο απόγευμα, η Δήμαρχος απάντησε πως θα περιμένουν την απάντηση του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους και η ένσταση που είχαν προβάλει εν κατακλείδι  ήταν ότι  «είναι εντελώς άδικο άλλος να εισπράττει και άλλος να κατασκευάζει έργα».

Αποφάσισαν κοινή επίσκεψη στην την κα Παπαθωμά, για να ενημερωθούν για την διατύπωση της απόφασης και να βρουν λύση με απώτερο σκοπό το ολοκληρωμένο όφελος των αγροτών της Κωπαΐδας, που ανήκουν στο Δήμο Λιβαδειάς.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

29 Μαρτίου 2024