Ακροάσεις της Συμφωνικής Ορχήστρας Νέων απ’ όλη την Ελλάδα

0

Ακροάσεις για ορχήστρα, χορωδούς και τραγουδιστές από όλη την Ελλάδα, θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο 4 Μαΐου στη Θεσσαλονίκη, από τη Συμφωνική Ορχήστρα Νέων Ελλάδας (ΣΟΝΕ).

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση:

  1. Οι υποψήφιοι/-ες τραγουδιστές (σολίστ) θα εξεταστούν σε τραγούδι δικής τους επιλογής (acapella), ενώ η ηλικία τους θα πρέπει να είναι 17-30 ετών.
  2. Οι υποψήφιοι/-ες χορωδοί θα εξεταστούν σε τραγούδι δικής τους επιλογής (acapella), ενώ η ηλικία τους θα πρέπει να είναι 8-30 ετών.
  3. Οι υποψήφιοι/-ες μουσικοί (όργανα) θα εξεταστούν σε κομμάτι δικής τους επιλογής, ενώ η ηλικία τους θα πρέπει να είναι 8-30 ετών. Διευκρινίζεται ότι η ακρόαση των μουσικών (ορχήστρα) αφορά τα κάτωθι μουσικά όργανα: Πίκολο, Φλάουτο, Κλαρινέτο, Όμποε, Φαγκότο, Σαξόφωνο, Τρομπέτα, Τρομπόνι, Εμφώνιο, Κόρνο, Τούμπα, Άρπα, Βιολί, Βιόλα, Τσέλο, Κόντρα Μπάσο, Κλασική Κιθάρα, Μπουζούκι, Ευρωπαϊκά Κρουστά, Drums, Πιάνο, Ακορντεόν, Ηλεκτρικό Μπάσο, Κανονάκι και Σαντούρι.

Οι ακροάσεις θα λάβουν χώρα στην έδρα του Συλλόγου Ζωγράφων Θεσσαλονίκης και Β. Ελλάδος (Εδμόνδου Ροστάν 6) στη Θεσσαλονίκη, ενώ οι αιτήσεις συμμετοχής θα γίνονται δεκτές μόνο μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email) με συμπλήρωση σχετικής φόρμας και αποστολής της στη διεύθυνση orchestraofgreece@gmail.com ως συνημμένο.

Κοινοποίηση.

Αφήστε μια απάντηση