Επίσκεψη της Κατερίνας Μπατζελή στη Χαλκίδα

0

Την υποψηφιότητα του Νίκου Καρατζά, στελέχους της ΔΕΣΦΑ, από το δήμο Χαλκιδέων ανακοίνωσε χθες, Τετάρτη 10 Απριλίου, η υποψήφια Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας, Κατερίνα Μπατζελή, κατά τη διάρκεια των συναντήσεών της με τον Πρόεδρο του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ευβοίας, Κώστα Λάππα και την Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Ευβοίας, Βούλα Αγιοστρατίτη.

Επίσης, η Κατερίνα Μπατζελή ανακοίνωσε την υποψηφιότητα της ιδιωτικής υπαλλήλου Γιάννας Μπρέλου, από το δήμο Διρφύων – Μεσσαπίων.

Στη συνάντησή της με τον Πρόεδρο και μέλη της αντιπροσωπείας του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ευβοίας, η Κατερίνα Μπατζελή συζήτησε ζητήματα υποδομών και οδικών δικτύων, ενώ ετέθη επίσης το θέμα της συντήρησης των υποδομών.

Οι δύο πλευρές συμφώνησαν ότι θα υπάρχει στενή συνεργασία, όχι μόνο στο επίπεδο της δημοσίας διαβούλευσης για τις πολιτικές της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, αλλά και στο επίπεδο της ενίσχυσης και της μεταφοράς τεχνογνωσίας στο έργο της Περιφέρειας και της επιτυχίας του έργου της.

Στη συνάντησή της με την Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Ευβοίας, η Κατερίνα Μπατζελή έθεσε με ιδιαίτερη έμφαση τα θέματα της εξωστρέφειας, της ανάπτυξης της επιχειρηματικότητας, της απόκτησης επώνυμων προϊόντων για τον Τουρισμό, καθώς και το θέμα της συνεργασίας Επιμελητηρίου – Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας.

Κοινοποίηση.

Αφήστε μια απάντηση