Τρίτη, Ιούνιος 25

Παλαίμαχοι Λεβαδειακού: Ευχαριστήριο μήνυμα & διοργάνωση νέου φιλικού

0

Παλαίμαχοι Λεβαδειακού:

«Οι ποδοσφαιριστές του σωματείου Βετεράνων Παλαιμάχων Λεβαδειακού θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους αντίστοιχους ποδοσφαιριστές του ΠΣΑΠ που ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση να γίνει αυτός ο αγώνας ανθρωπιάς, ώστε τα έσοδα θα διατεθούν για την υποστήριξη του Εργαστηρίου Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης (ΕΕΕΕΚ) Λιβαδειάς και ειδικότερα για την πλήρη ανακαίνιση του εργαστηρίου χειροτεχνίας του σχολείου.
Ήταν η πρώτη φορά που διοργανώνουμε τέτοιο παιχνίδι και θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε και το φίλαθλο κοινό που ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα μας παρά τις άσχημες καιρικές συνθήκες. Η μεγαλύτερη χαρά ήταν, εκτός ότι συγκεντρώθηκε ένα σεβαστό ποσό σε δύσκολες εποχές, ότι τα πρόσωπα των παιδιών και των συνοδών ήταν με χαμόγελο και ευτυχία που είδαν από κοντά ποδοσφαιριστές με μεγάλη καριέρα στο ελληνικό ποδόσφαιρο, και στο τέλος η ευγνωμοσύνη που μας έστειλαν θα μας μείνουν αξέχαστα.
Ήταν τιμή για την πόλη μας που παραβρέθηκαν μεγάλες δόξες του ελληνικού ποδοσφαίρου και μέσα από αυτό τον αγώνα θέλουμε να περάσουμε ένα Μήνυμα,σε όλους τους φιλάθλους, ότι ο σκοπός των Παλαιμάχων είναι να συμμετάσχουν σε αγώνες κοινωνικού χαρακτήρα που θα αναδεικνύουν την αλληλεγγύη και την αγάπη προς τους συνανθρώπους μας.

Ευχαριστούμε θερμά όλους όσους βοήθησαν σε αυτό το εγχείρημα μας.
ΠΑΕ Λεβαδειακός
Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας
Δήμο Λεβαδέων
Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Βοιωτίας
Αλουμίνιον της Ελλάδος.
Η αγωνιστική μας δράση συνεχίζεται την Δευτέρα 18:15 στο γήπεδο Αλιάρτου με τους Παλαίμαχους του Ατρόμητου Αθηνών με σκοπό την ενίσχυση για την αποκατάσταση της υγείας του μικρού μας φίλου ΤΑΞΙΑΡΧΗ.
Σας περιμένουμε όλους το απόγευμα της Δευτέρας στο γήπεδο της Αλιάρτου .

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ!!!! »

Κοινοποίηση.

Αφήστε μια απάντηση