Άστραψε και βρόντηξε κατά Τσίπρα και νεοναζί ο Νίκος Ανδρουλάκης από Λιβαδειά (φωτό&video)

0

Σε έντονα συγκινησιακό κλίμα, υπό τους ήχους του «Ήλιου» και ενός μίνι ντοκιμαντέρ αφιερωμένο στα 100 χρόνια από τη γέννηση του Ανδρέα Παπανδρέου, πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση του ΚΙΝΑΛ στο Συνεδριακό Κέντρο Λιβαδειάς, με κεντρικό ομιλητή τον ευρωβουλευτή Νίκο Ανδρουλάκη.

Ο ευρωβουλευτής δήλωσε αισιόδοξος από την προσέλευση του κόσμου, που σε ανάλογα μεγέθη συναντά όποια πόλη επισκέπτεται, προσδιορίζοντας μάλιστα τις εκλογικές επιδόσεις του ΚΙΝ.ΑΛ. σε διψήφια ποσοστά, διευκρινίζοντας ότι ψήφος στο Κίνημα Αλλαγής σημαίνει ήττα του σημερινού δικομματισμού και δημιουργία προοπτικής για προοδευτικές αλλαγές στη χώρα.

Τα πυρά του έστρεψε ο κ.Ανδρουλάκης και κατά του πρώην συντρόφου του Γιάννη Ραγκούση που αποφάσισε να ενώσει δυνάμεις με την ΓΕΦΥΡΑ της κεντροαριστεράς μαζί με γνωστά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ. «Κάθε ψήφος στο ΣΥΡΙΖΑ» είπε ο κ.Ραγκούσης «είναι ψήφος σε ανθρώπους που δεν θέλουν να υπερασπιστούν τα εθνικά μας συμφέροντα. Και κάθε ψήφος στο Μητσοτάκη είναι ψήφος στην πολιτική Μέρκελ, που λέει, λίγο μαζί και πολύ χώρια».


Ο εκ νέου υποψήφιος για την Ευρωβουλή Νίκος Ανδρουλάκης ξεκαθάρισε ότι στο ευρωπαϊκό κόμμα Σοσιαλιστών & Δημοκρατών δεν χωράνε ΚΙΝ.ΑΛ. και ΣΥΡΙΖΑ μαζί. «Σήμερα ο κ.Τσίπρας» είπε «συμμετέχει ως πρωθυπουργός στις προσυνόδους. Αν τεθεί θέμα να εισχωρήσει στις τάξεις των S&D τότε το ΚΙΝ.ΑΛ. θα ασκήσει το δημοκρατικό δικαίωμα του βέτο».

Ακόμα και την επιλογή της κυβέρνησης να εξοφλήσει πρόωρα τα δάνεια του ΔΝΤ, ο κ.Ανδρουλάκης την απαξίωσε ως «καθυστερημένη κίνηση» που θα είχε προ πολλού επιτευχθεί εάν δεν μεσολαβούσε η περίοδος «των παιγνίων Βαρουφάκη».

«Η τρίτη εντολή πρέπει να φύγει από τα χέρια της νεοναζιστικής συμμορίας» τόνισε ο ευρωβουλευτής επιχειρώντας να ξεδιπλώσει το κουβάρι των λαθών που επέτρεψαν την ακροδεξιά στροφή σε ευρωπαϊκό και εθνικό επίπεδο.

Κοινοποίηση.

Αφήστε μια απάντηση