Έφυγε από τη ζωή ο δημοσιογράφος και ραδιοφωνικός παραγωγός Κώστας Σγόντζος

Πέθανε ο ραδιοφωνικός παραγωγός και παρουσιαστής Κώστας Σγόντζος που είχε γίνει γνωστός στο ευρύ κοινό από την παρουσίαση της πρώτης μουσικής εκπομπής στην ελληνική τηλεόραση, “Το Μουσικό καλειδοσκόπιο”, αλλά και από το επιτυχημένο “Παιχνίδια χωρίς Σύνορα”. Συμμετείχε ενεργά στην παραγωγή του θρυλικού φεστιβάλ “Rock in Athens ’85” και διηγήθηκε τις εμπειρίες του στο ομώνυμο βιβλίο […]

14 Απριλίου 2019

του/της Newsroom

Πέθανε ο ραδιοφωνικός παραγωγός και παρουσιαστής Κώστας Σγόντζος που είχε γίνει γνωστός στο ευρύ κοινό από την παρουσίαση της πρώτης μουσικής εκπομπής στην ελληνική τηλεόραση, “Το Μουσικό καλειδοσκόπιο”, αλλά και από το επιτυχημένο “Παιχνίδια χωρίς Σύνορα”.

Συμμετείχε ενεργά στην παραγωγή του θρυλικού φεστιβάλ “Rock in Athens ’85” και διηγήθηκε τις εμπειρίες του στο ομώνυμο βιβλίο του Γιώργου Τουρκοβασίλη, 33 χρόνια μετά.

Υπήρξε παντρεμένος με την δημοσιογράφο Νανά Παλαιτσάκη, ενώ είχε δύο παιδιά από τον πρώτο του γάμο.

Τα τελευταία χρόνια είχε αποσυρθεί από την τηλεόραση και εργαζόταν για τη μεγάλη του αγάπη, το ραδιόφωνο. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Κώστας Σγόντζος πέθανε μετά από βαρύ εγκεφαλικό επεισόδιο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

28 Μαρτίου 2024
27 Μαρτίου 2024