Διήμερη περιοδεία στη Φωκίδα πραγματοποίησε ο Δ.Αναγνωστάκης

0

Στη Φωκίδα περιόδευσε το Σαββατοκύριακο 13 και 14 Απριλίου, ο υποψήφιος περιφερειάρχης Δημήτρης Αναγνωστάκης και οι συνεργάτες του υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι της παράταξης «Στερεά… Υπεροχής!».

Πρώτος σταθμός του υποψηφίου περιφερειάρχη ήταν το Γαλαξίδι, όπου στην αίθουσα του Δημοτικού Καταστήματος πραγματοποιήθηκε ευρεία σύσκεψη όλων των φορέων της περιοχής, παρουσία του αντιδημάρχου και του τοπικού συμβουλίου.

Ο Δημήτρης Αναγνωστάκης με τον ρόεδρο του τοπικού συμβουλίου της Δ.Ε. Δελφών

Το απόγευμα της ίδιας μέρας επισκέφτηκαν το Κάστρο της Άμφισσας, όπου παρακολούθησαν την αναπαράσταση της Απελευθέρωσης με τη συμμετοχή των πολιτιστικών συλλόγων της Άμφισσας και της ευρύτερης περιοχής.

Την Κυριακή ο υποψήφιος περιφερειάρχης Δημήτρης Αναγνωστάκης και οι συνεργάτες του, προσκεκλημένοι του κ. Δημάρχου Δήμου Δελφών, παρακολούθησαν τις εορταστικές εκδηλώσεις και παραβρέθηκαν στα εγκαίνια του Ιστορικού Μουσείου, που πραγματοποιήθηκαν παρουσία του κ. Προέδρου της Δημοκρατίας.

Το απόγευμα επισκέφθηκαν το Πολύδροσο όπου είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν με πολίτες της περιοχής, για αρκετά θέματα που εμπίπτουν στις αρμοδιότητες της Περιφέρειας.

Κοινοποίηση.

Αφήστε μια απάντηση