Ξεκινούν έργα 2 εκατ ευρώ στην Αλίαρτο

Μετά την ολοκλήρωση του σταδίου δημοπράτησης και την ανάδειξη μειοδοτών, ο  Δήμος Αλιάρτου – Θεσπιέων  προχωρά ολοταχώς δυο σημαντικά έργα για την περιοχή, με «σύμμαχο» τον… ΦΙΛΟΔΗΜΟ. Το πρώτο έργο αφορά τη «Βελτίωση των υποδομών των Δικτύων Ύδρευσης», προϋπολογισμού 1.035.595 €, το οποίο περιλαμβάνει την αντικατάσταση του προβληματικού δικτύου αγωγών στην Αλίαρτο, τέσσερις νέες δεξαμενές […]

15 Απριλίου 2019

του/της Newsroom

Μετά την ολοκλήρωση του σταδίου δημοπράτησης και την ανάδειξη μειοδοτών, ο  Δήμος Αλιάρτου – Θεσπιέων  προχωρά ολοταχώς δυο σημαντικά έργα για την περιοχή, με «σύμμαχο» τον… ΦΙΛΟΔΗΜΟ.

Το πρώτο έργο αφορά τη «Βελτίωση των υποδομών των Δικτύων Ύδρευσης», προϋπολογισμού 1.035.595 €, το οποίο περιλαμβάνει την αντικατάσταση του προβληματικού δικτύου αγωγών στην Αλίαρτο, τέσσερις νέες δεξαμενές (σε Υψηλάντη, Πέτρα, Αλίαρτο και Θεσπιές) και τη στατική ενίσχυση της υφιστάμενης δεξαμενής του Μαυρομματίου.

Επί πλέον, για την εξασφάλιση επαρκούς ποσότητας πόσιμου νερού θα γίνει και ανόρυξη δύο νέων γεωτρήσεων στη περιοχή «Κεφαλαρίου», που θα εξυπηρετούν την Δ.Ε. Θεσπιών.

Το δεύτερο έργο αφορά στη «Βελτίωση πρόσβασης οδού γεωργικών και κτηνοτροφικών εκμεταλλεύσεων του Δήμου Αλιάρτου – Θεσπιέων», προϋπολογισμού  864.360 €, το οποίο περιλαμβάνει παρεµβάσεις σε έναν αγροτικό οδικό άξονα συνολικού µήκους 10,50 Km και πιο συγκεκριμένα:

  • Πλήρη ανακατασκευή αγροτικής οδού σε μήκος 520,00m,μετά τη γέφυρα του Κηφισού το οποίο έχει καταστραφεί λόγω καθίζησης.
  • Ανακατασκευή της γέφυρας στην ΚΕΝΤΡΙΚΗ διώρυγα του άξονα Αλίαρτος –Στροβίκι στην Κωπαΐδα
  • Ανακατασκευή της γέφυρας στην Συμβολή της εξόδου της Πέτρας στη ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ διώρυγα της Κωπαΐδας .

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

19 Απριλίου 2024