Γκολ και θέαμα στον αγώνα των παλαιμάχων Λεβαδειακού και Ατρομήτου για φιλανθρωπικό σκοπό!

0

Έχουμε ακούσει πολλές φορές τη φράση «το ποδόσφαιρο ενώνει», ωστόσο λίγες το έχουμε δει αυτό στην πράξη. Χθες, Δευτέρα 15/04, στο Δημοτικό Στάδιο Αλιάρτου η συγκεκριμένη φράση πήρε σάρκα και οστά, καθώς οι παλαίμαχοι του Λεβαδειακού και αυτοί του Ατρομήτου ενώθηκαν και έπαιξαν ένα αγώνα για καλό σκοπό.

Συγκεκριμένα, για τον μικρό Ταξιάρχη, στην οικογένεια του οποίου θα πάνε τα έσοδα του συγκεκριμένου αγώνα. Δυστυχώς, η προσέλευση στο Δημοτικό Στάδιο του Αλιάρτου δεν ήταν μεγάλη, καθώς η μεγάλης έντασης βροχή και ο δυνατός αέρας, δεν επέτρεψαν σε πολύ κόσμο να βρεθεί στις κερκίδες. Το παρόν στον αγώνα, ωστόσο, έδωσαν ο Δήμαρχος Αλιάρτου-Θεσπιέων Γιώργος Ντασιώτης και ο πρόεδρος της ΕΠΣ Βοιωτίας Κωσταντίνος Νίκας

Φυσικά και σε έναν τέτοιον αγώνα, το σκορ δεν μετράει, ωστόσο για να την ιστορία να αναφέρουμε ότι όσοι βρέθηκαν στο γήπεδο, παρακολούθησαν ένα ματς γεμάτο κέφι και με πέντε γκολ!

Οι παλαίμαχοι του Λεβαδειακού απέδειξαν ότι το… έχουν ακόμα και κέρδισαν 4-1 αυτούς του Ατρομήτου, με σκόρερ τους Κώστα Γκαλαμέλο (1 γκολ), Σωτήρη Ζερκούλη (1 γκολ) και Χρήστο Κεφαλά (2 γκολ).

Θα πρέπει να πούμε ξανά ένα μπράβο στις τρεις ομάδες που ενεπλάκησαν για να γίνει πράξη αυτή η ιδέα (Παλαίμαχοι Λεβαδειακού – Ατρομήτου και Παναλίαρτος), αλλά και την προσμονή μας για ανάλογους αγώνες στο μέλλον.

Φωτογραφίες:   Παναγιώτης Πραγιάννης

Κοινοποίηση.

Αφήστε μια απάντηση