Οι νέοι της Βοιωτίας συνδέονται με το… μέλλον

Το Δίκτυο Νέων Βοιωτίας σε συνεργασία με τον Δήμο Λειβαδιάς, διοργανώνει στις 20 Απριλίου 2019, στην κεντρική πλατεία της Λιβαδειάς, μια εκδήλωση που έχει ως στόχο να ενδυναμώσει τους δεσμούς με το παρελθόν. Μέσα από μια σειρά δράσεων, αρχίζοντας από μια έκθεση φωτογραφιών και καταλήγοντας σε μια εικονική αναπαράσταση του παρελθόντος, μέσα από τη χρήση […]

19 Απριλίου 2019

του/της Newsroom

Το Δίκτυο Νέων Βοιωτίας σε συνεργασία με τον Δήμο Λειβαδιάς, διοργανώνει στις 20 Απριλίου 2019, στην κεντρική πλατεία της Λιβαδειάς, μια εκδήλωση που έχει ως στόχο να ενδυναμώσει τους δεσμούς με το παρελθόν.

Μέσα από μια σειρά δράσεων, αρχίζοντας από μια έκθεση φωτογραφιών και καταλήγοντας σε μια εικονική αναπαράσταση του παρελθόντος, μέσα από τη χρήση της τεχνολογίας, θα προσπαθήσουν να αναβιώσουν το παρελθόν έτσι ώστε να μπορέσουν να κατανοήσουν την άμεση σύνδεσή του με το μέλλον.

Πρόκειται για τη δεύτερη δράση του Δικτύου Νέων Βοιωτίας με τίτλο “Ζωντανεύοντας την Ιστορία” που έχει προβλεφθεί να πραγματοποιηθεί ακόμα και… υπό βροχή. Σε περίπτωση βροχόπτωσης θα μεταφερθούν από την κεντρική πλατεία Λιβαδειάς, στη στοά του Lido.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

25 Απριλίου 2024