Πλήθους κόσμου και… εκπλήξεων η επίσημη πρώτη Καραμάνη στη Λιβαδειά

0

Παρουσία πλήθους κόσμου που είχε γεμίσει ασφυκτικά την αίθουσα, τους διαδρόμους και το πεζοδρόμιο του κινηματογράφου Φίλιππος στην πόλη της Λιβαδειάς, ο υποψήφιος Δήμαρχος Λεβαδέων Δημήτρης Καραμάνης, πραγματοποίησε την πρώτη επίσημη παρουσίαση των Αρχών και των Διεκδικήσεων του συνδυασμού «ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΣΕΛΙΔΑ» αλλά και την υπερμεγέθη ομάδα συνεργατών που θα κληθούν να δώσουν την επικείμενη εκλογική μάχη της 26ης του Μάη.

Πριν την επίσημη παρουσίαση του προγράμματος από τα χείλη του επικεφαλής, το λόγο πήρε ο Λειβαδίτης Βιολόγος Παναγιώτης Περγαντάς βάζοντας τους πολίτες στο πνεύμα της κεντρικής ιδέας που το διαπνέει, στην ενίσχυση δηλαδή της Οικογένειας και της στήριξης των δημοτών να μείνουν και να δημιουργήσουν στον τόπο τους, που θέτει ως βασική Αρχή ο συνδυασμός.

Πέραν του Παναγιώτη Περγαντά, πρώην μέλους της Διοικούσας Επιτροπής της «Δράσης», ο οποίος ποτέ δεν έκρυψε τη φιλοδοξία του να συμπεριληφθεί στα εθνικά ψηφοδέλτια της ΝΔ, το παρών έδωσαν και οι υπόλοιποι πολιτευτές του Νομού Βοιωτίας και ο Βουλευτής Ανδρέας Κουτσούμπας, που όμως επέλεξε να μείνει εκτός αιθούσης, και ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Βοιωτίας Παναγιώτης Αγνιάδης αλλά και η Αντιπεριφερειάρχης Βοιωτίας Φανή Παπαθωμά.

 

Στις εκπλήξεις της βραδιάς, πέραν των πολλών ηχηρών υποψηφιοτήτων που παραθέτουμε στο τέλος του ρεπορτάζ, ήταν η παρουσία και δημόσια στήριξη της προσπάθειας του Δημήτρη Καραμάνη , του επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του ΔΣ Λιβαδειάς και πρώην Δημάρχου της πόλης, Αριστείδη Ρούσσαρη, ο οποίος δεν έκρυψε τη θλίψη του για την αδόκητη «αποστράτευσή» του.

Το πρόγραμμα όπως εξήγησε ο υποψήφιος Δήμαρχος Λεβαδέων, Δημήτρης Καραμάνης, σχεδιάστηκε με την αποτύπωση των θέσεων και προβληματισμών όλων των φορέων της πόλης, μέσα από ουσιαστικό διάλογο που θα συνεχιστεί καθόλη τη διάρκεια του αγώνα.

Οι 5 βασικοί πυλώνες πάνω στους οποίους έχει δομηθεί το πρόγραμμα, τους οποίους και ανέπτυξε ο κ.Καραμάνης, κατά την ομιλία του αφορούν

  • Στην Τουριστική ανάπτυξη του Δήμου
  • Στη βελτίωση της καθημερινότητας και της ποιότητας ζωής των πολιτών
  • Στην Εκπαίδευση των Νέων προάγοντας την κυκλοφοριακή, περιβαλλοντική, αισθητική αγωγή και την αγωγή Υγείας.
  • Στην υποστήριξη των Τοπικών Κοινοτήτων και στην ανάδειξη του φυσικού και αρχαιολογικού τους πλούτου
  • Στην αξιοποίηση των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας

Ιδιαίτερη έμφαση επέλεξε ο κ.Καραμάνης να δώσει στις διεκδικήσεις που θα σηματοδοτήσουν ευθύς εξαρχής την αυτοδιοικητική του θητεία, άμα τη εκλογή του. Σημείο στο οποίο επέλεξε να καλωσορίσει στην εκδήλωση τον παλιό συνεργάτη και μέντορα του, Αριστείδη Ρούσσαρη.

Πέραν της διεκδίκησης στελέχωσης και αναβάθμισης των υπηρεσιών του νοσοκομείου Λιβαδειάς, στο πρόγραμμα σημαντική θέση έχει η Τριτοβάθμια εκπαίδευση, κόντρα στην επιχειρούμενη απαξίωση του εγχειρήματος που θέλει στις πρώην δομές του Πανεπιστημίου Λιβαδειάς να δημιουργείται το νέο Δημαρχείο της πόλης.

Αναφορικά με το Μεταναστευτικό που η νυν Δήμαρχος, Γιώτα Πούλου, έχει ζητήσει από όλους τους υποψηφίους να πάρουν θέση επί του θέματος, ο κ.Καραμάνης ήταν ξεκάθαρος υπερασπιζόμενος τον σεβασμό που τρέφουν όλοι οι δημότες και ο ίδιος στις ανθρώπινες αξίες και τη φιλοξενία.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΠΡΑΓΙΑΝΝΗΣ

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Κοινοποίηση.

Αφήστε μια απάντηση