Πάσχα στα χιόνια,για τους μικρούς φίλους.

  Με χιόνια στο Παρνασσό τέλη Απριλίου και με την παράταση  της χιονοδρομικής περιόδου ο Α.Κ.Ο.Λιβαδειάς ενημερώνει , όσους ενδιαφέρονται,  την Μ. Πέμπτη στις 25 Απριλίου 2019  στην πίστα Περικλής στα Κελάρια του Χιονοδρομικού Κέντρου Παρνασσού, διοργανώνεται Αγώνας Κυπέλλου Παίδων. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με την έφορο του τμήματος χιονοδρομίας του Ομίλου μας, την Κα […]

22 Απριλίου 2019

του/της Newsroom

 

Με χιόνια στο Παρνασσό τέλη Απριλίου και με την παράταση  της χιονοδρομικής περιόδου ο Α.Κ.Ο.Λιβαδειάς ενημερώνει , όσους ενδιαφέρονται,  την Μ. Πέμπτη στις 25 Απριλίου 2019  στην πίστα Περικλής στα Κελάρια του Χιονοδρομικού Κέντρου Παρνασσού, διοργανώνεται Αγώνας Κυπέλλου Παίδων. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με την έφορο του τμήματος χιονοδρομίας του Ομίλου μας, την Κα Σπέρυ Στάμου .

Αποχαιρέτησαν οι φίλοι του Ομίλου τον Χειμώνα για  μία ακόμη περίοδο. Το χιονοδρομικού τμήματος του Α.Κ.Ο.Λιβαδειάς,που  πραγματοποιήθηκε με επιτυχία και μεγάλη συμμετοχή ενδιαφερομένων και ολοκληρώθηκε με την τελευταία ανάβαση που έγινε την Κυριακή, στις 7 Απριλίου 2019.

Με δεδομένο ότι τη φετινή χρονιά οι καιρικές συνθήκες δημιούργησαν κατάλληλες συνθήκες, για όσους ενδιαφέρονται, να συνεχίσουν και το επόμενο χρονικό διάστημα τις επισκέψεις τους στο Χιονοδρομικό Κέντρο Παρνασσού, μπορούν να συνεχίσουν με δική τους πρωτοβουλία, μέχρι και 5 Μαΐου 2019.

Το Διοικητικό μας Συμβούλιο, νιώθει την ανάγκη να εκφράσει τις ευχαριστίες του, σε όλους όσοι με οποιαδήποτε ιδιότητα μετείχαν στις δραστηριότητες του τμήματος και ιδιαίτερα στους γονείς που μας εμπιστεύτηκαν τα παιδιά τους.

Οι αθλητές μας τη φετινή περίοδο συμμετείχαν στους παρακάτω αγώνες που διοργάνωσε η Ελληνική Ομοσπονδία Χειμερινών Αθλημάτων (ΕΟΧΑ).

Κύπελλο & Διεθνή Αγώνα ΠΑΙΔΩΝ & ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ, στο Χιονοδρομικό Κέντρο Παρνασσού

Κύπελλο & Διεθνή Αγώνα, με την Εθνική Ομάδα της Ελληνικής Αστυνομίας, στο Χιονοδρομικό Κέντρο Βίγλας.

Κύπελλο & Διεθνή Αγώνα FREE STYLE SKI CROSS, στο Χιονοδρομικό Κέντρο Παρνασσού

Όλα τα παιδιά μετείχαν στο Πρόγραμμα Ανάπτυξης της ΕΟΧΑ, με την ονομασία ¨ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗ ΧΙΟΝΟΝΙΦΑΔΑΣ¨ που έγινε στις 7 Απριλίου 2019, όπου βαθμολογήθηκαν στο TEST Δεξιοτήτων στα Διαβατήρια, από την υπεύθυνη της Ομοσπονδίας Κα Γκρίτση Σοφία.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

27 Μαρτίου 2024