,

Αυτή είναι η ομάδα νίκης του Γιάννη Νταβαλούμη στον Ορχομενό

Περήφανος για το Δήμο στον οποίο μεγάλωσε και ζει, έναν από τους πλουσιότερους Δήμους της χώρας σε ιστορία και πολιτιστική κληρονομιά δήλωσε πως αισθάνεται ο υποψήφιος Δήμαρχος Ορχομενού, με το Συνδυασμό ΣΥΝΕΠΕΙΑ & ΠΡΑΞΗ, Γιάννης Νταβαλούμης. Ο Γιάννης Νταβαλούμης υπενθύμισε το χρέος όλων να ενώσουν δυνάμεις, παραμερίζοντας τις όποιες διαφορές, αφού η επόμενη Δημοτική Αρχή […]

22 Απριλίου 2019

του/της Newsroom

Περήφανος για το Δήμο στον οποίο μεγάλωσε και ζει, έναν από τους πλουσιότερους Δήμους της χώρας σε ιστορία και πολιτιστική κληρονομιά δήλωσε πως αισθάνεται ο υποψήφιος Δήμαρχος Ορχομενού, με το Συνδυασμό ΣΥΝΕΠΕΙΑ & ΠΡΑΞΗ, Γιάννης Νταβαλούμης.

Ο Γιάννης Νταβαλούμης υπενθύμισε το χρέος όλων να ενώσουν δυνάμεις, παραμερίζοντας τις όποιες διαφορές, αφού η επόμενη Δημοτική Αρχή θα κληθεί να πάρει κρίσιμες για το μέλλον του τόπου αποφάσεις. Αποφάσεις που αφορούν στην ανάπτυξη, την ασφάλεια, την επιχειρηματικότητα, την κοινωνική οικονομία και την εξασφάλιση χρηματοδοτικών πόρων.

«Από αυτήν την προσπάθεια» τόνισε ο υποψήφιος Δήμαρχος και επικεφαλής του συνδυασμού ΣΥΝΕΠΕΙΑ & ΠΡΑΞΗ «δεν περισσεύει κανείς αλλά και κανείς μόνος του, δεν είναι αρκετός» τείνοντας χείρα συνεργασίας σε Εκκλησία, Επαγγελματικούς και Πολιτιστικούς Συλλόγους.

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Ορχομενού παραδέχτηκε ότι η Νεολαία και η δημιουργία κινήτρων ώστε να μείνουν και να δραστηριοποιηθούν στον τόπο τους είναι στις κορυφαίες προτεραιότητές του, καθώς, όπως είπε, αυτό που τους ανήκει είναι το Μέλλον και όχι το Περιθώριο.

Έντονα συγκινημένος από την παρουσία πλήθους κόσμου αλλά και πολλών φίλων και συνεργατών ο κ.Νταβαλούμης διευκρίνισε ότι «Σήμερα εδώ, δεν ήρθαμε για να πούμε πολλά αλλά ότι θα κάνουμε πολλά» με νέους και άφθαρτους συνεργάτες από ολόκληρο το φάσμα των τοπικών κοινωνιών του Καλλικρατικού Δήμου αλλά και έμπειρους αυτοδιοικητικούς κι επιστήμονες πρόθυμους να προσφέρουν στον τόπο τους.

Καταχειροκροτούμενος κι εμφανώς συγκινημένος ο Γιάννης Νταβαλούμης πριν παρουσιάσει τους 34 υποψήφιους Δημοτικούς Συμβούλους, εξέφρασε ένα μεγάλο ευχαριστώ στο νυν Δήμαρχο Ορχομενού, Λουκά Υπερήφανο, που σε αυτή την τελευταία του αυτοδιοικητική  θητεία τον επέλεξε για την ύψιστη ευθύνη του Αναπληρωτή Δημάρχου, δηλώνοντας περήφανος συνεχιστής του έργου του.

 

Την υποψηφιότητα του Γιάννη Νταβαλούμη χαιρέτησαν οι πρώην συνεργάτες του οι οποίοι “μετακομίζουν” στο περιφερειακό ψηφοδέλτιο του Φάνη Σπανού. H πρώην Αντιδήμαρχος Ορχομενού Κική Καραβαγγελη και ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Ορχομενού Λάμπρος Ρόδης

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΠΡΑΓΙΑΝΝΗΣ

Αυτή είναι η ομάδα του συνδυασμού του Γιάννη Νταβαλούμη, ΣΥΝΕΠΕΙΑ & ΠΡΑΞΗ

1. ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΑΓΓΕΛΟΣ

2. ΑΝΔΡΙΤΣΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

3. ΑΡΒΑΝΙΤΑΚΟΥ-ΣΚΟΥΡΑ ΕΛΕΝΗ

4. ΒΕΛΑΩΡΑΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΣ

5. ΒΟΥΤΣΑ-ΠΑΝΟΥ ΑΓΓΕΛΙΚΗ

6. ΓΑΡΔΙΚΙΩΤΗΣ ΛΟΥΚΑΣ

7. ΚΑΡΑΤΣΙΩΛΗ ΑΓΓΕΛΙΚΗ

8. ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

9. ΚΟΝΤΟΛΑΤΗ ΙΩΑΝΝΑ

10. ΚΟΤΣΙΚΟΝΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

11. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΙΩΑΝΝΑ

12. ΚΩΣΤΑΚΟΠΟΥΛΟΥ-ΜΑΝΗ ΑΜΑΛΙΑ

13. ΜΑΤΣΙΚΑ-ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΜΑΡΙΑ

14. ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΣ ΛΟΥΚΑΣ

15. ΠΑΝΟΥΣΗΣ ΗΛΙΑΣ

16. ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΕΙΡΗΝΗ

17. ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΣΠΥΡΟΣ

18. ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ ΝΙΚΟΛΕΤΤΑ

19. ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ

20. ΠΑΠΑΛΟΥΚΑΣ ΛΟΥΚΑΣ

21. ΠΑΡΑΣΚΕΥΑ ΣΟΦΙΑ

22. ΠΟΤΑΜΙΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

23. ΡΑΜΑΝΤΑΝΗΣ ΣΕΡΑΦΕΙΜ (ΑΡΗΣ)

24. ΡΑΜΠΕΤΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

25. ΣΟΥΛΟΥ-ΜΑΥΡΟΔΗΜΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΑ

26. ΣΩΛΗΝΑΡΑΙΟΣ ΘΩΜΑΣ

27. ΤΑΚΜΑΚΗ ΜΑΡΙΑ-ΕΛΕΝΗ

28. ΤΖΑΒΑΡΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

29. ΤΖΙΜΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

30. ΤΣΑΠΡΑΣ ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ

31. ΦΕΡΓΑΔΙΩΤΗΣ ΘΥΜΙΟΣ

32. ΦΛΩΚΑΤΟΥΛΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

33. ΦΟΥΡΤΑΚΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

34. ΨΥΧΟΥΛΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

Κι  ακολουθούν  κι  άλλοι…

 

https://www.facebook.com/sinepeia.praxi/videos/2255135271213193/

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ