Εντατικοί οι έλεγχοι στην αγορά της Βοιωτίας ενόψει Πάσχα

Την εντατικοποίηση των ελέγχων κατά την περίοδο του Πάσχα αποφάσισαν σε σύσκεψη πραγματοποιήθηκε στο γραφείο της Αντιπεριφερειάρχη της Π. Ε. Βοιωτίας, μεταξύ της Φανής Παπαθωμά και των αρμόδιων υπηρεσιών. Οι έλεγχοι θα αφορούν κυρίως στην αγορά τροφίμων, στην αγορά παιδικών παιχνιδιών αλλά και στα σημεία προώθησης απαγορευμένων πυροτεχνημάτων. Όπως διευκρίνισε η Αντιπεριφερειάρχης, Φανή Παπαθωμά, «Πρώτος στόχος μας αυτές […]

22 Απριλίου 2019

του/της Newsroom

Την εντατικοποίηση των ελέγχων κατά την περίοδο του Πάσχα αποφάσισαν σε σύσκεψη πραγματοποιήθηκε στο γραφείο της Αντιπεριφερειάρχη της Π. Ε. Βοιωτίας, μεταξύ της Φανής Παπαθωμά και των αρμόδιων υπηρεσιών. Οι έλεγχοι θα αφορούν κυρίως στην αγορά τροφίμων, στην αγορά παιδικών παιχνιδιών αλλά και στα σημεία προώθησης απαγορευμένων πυροτεχνημάτων.

Όπως διευκρίνισε η Αντιπεριφερειάρχης, Φανή Παπαθωμά, «Πρώτος στόχος μας αυτές τις Άγιες Ημέρες του  Πάσχα, ήταν και παραμένει η ασφάλεια και η προστασία της Δημόσιας Υγείας των πολιτών.

Λόγος για τον οποίο oι Υπηρεσίες της Π. Ε. Βοιωτίας Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας, Κτηνιατρικής και Εμπορίου, θα βρίσκονται καθημερινά σε ελέγχους, δίπλα στους πολίτες, ώστε να διασφαλίσουν την ποιότητα των τροφίμων και τις τιμές”.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

28 Μαρτίου 2024