,

Επίσκεψη σε ΕΑΒ και Ασωπό από τη “Στερεά… Υπεροχής”

Την Ελληνική Αεροπορική Βιομηχανία, επισκέφτηκε σήμερα ο υποψήφιος περιφερειάρχης Δημήτρης Αναγνωστάκης και υποψήφιοι του Συνδυασμού «Στερεά… Υπεροχής», έχοντας μια ολοκληρωμένη ενημέρωση για ζητήματα ανάπτυξης από τον Πρόεδρο του ΔΣ,  Ζαχαρία Γκίκα. Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε συνάντηση με το Σωματείο Εργαζομένων στην ΕΑΒ και ενημερώθηκαν για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενοι, με κυρίαρχα τα εργασιακά ζητήματα […]

24 Απριλίου 2019

του/της Newsroom

Την Ελληνική Αεροπορική Βιομηχανία, επισκέφτηκε σήμερα ο υποψήφιος περιφερειάρχης Δημήτρης Αναγνωστάκης και υποψήφιοι του Συνδυασμού «Στερεά… Υπεροχής», έχοντας μια ολοκληρωμένη ενημέρωση για ζητήματα ανάπτυξης από τον Πρόεδρο του ΔΣ,  Ζαχαρία Γκίκα.

Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε συνάντηση με το Σωματείο Εργαζομένων στην ΕΑΒ και ενημερώθηκαν για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενοι, με κυρίαρχα τα εργασιακά ζητήματα αλλά και την έλλειψη πόρων.

Αναφορικά με τη Χωρική Επένδυση στον Ασωπό η ομάδα του κ.Αναγνωστάκη είχε την ευκαιρία να ενημερωθεί αναφορικά με την πρόοδο του Επιχειρηματικού Πάρκου και των συνοδών με αυτό έργα, από  τον Πρόεδρο του Συνδέσμου Βιομηχάνων Στερεάς.

Ακολούθησαν επισκέψεις στο Δήμο Τανάγρας καθώς και στις Δημοτικές Ενότητες Σχηματαρίου, Δηλεσίου και Αγ. Θωμά.

Μετά τη συνάντηση με το Δήμαρχο Τανάγρας, Βασίλη Περγάλια, ο υποψήφιος περιφερειάρχης Δημήτρης Αναγνωστάκης και υποψήφιοι του Συνδυασμού «Στερεά… Υπεροχής», περπάτησαν  στην αγορά του Σχηματαρίου και συνομίλησαν με πολίτες και καταστηματάρχες. Αργά το απόγευμα επισκέφτηκαν το Δήλεσι που πραγματοποίησαν επαφές με φορείς και κατοίκους της περιοχής. Η μέρα έκλεισε στη Δημοτική Ενότητα Αγίου Θωμά, με συναντήσεις και διαλογική συζήτηση με κατοίκους και καταστηματάρχες της περιοχής.

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ