Αντίστροφη μέτρηση για τo 1ο Chalkida Street Food Festival

Λίγες εβδομάδες απέμειναν για τη μεγάλη γιορτή γεύσης, το 1ο Street Food Festival, που θα πραγματοποιηθεί από την Παρασκευή 3 έως και την Κυριακή 5 Μαΐου στην πόλη της Χαλκίδας. Τo Φεστιβάλ, που θα πραγματοποιηθεί στον χώρο μπροστά από το Κόκκινο Σπίτι (πλατεία Μάλλιου), καθώς και στον πεζόδρομο Καραολή Δημητρίου (πάνω από την παραλία Σουβάλας), […]

5 Απριλίου 2019

του/της Newsroom

Λίγες εβδομάδες απέμειναν για τη μεγάλη γιορτή γεύσης, το 1ο Street Food Festival, που θα πραγματοποιηθεί από την Παρασκευή 3 έως και την Κυριακή 5 Μαΐου στην πόλη της Χαλκίδας.

Τo Φεστιβάλ, που θα πραγματοποιηθεί στον χώρο μπροστά από το Κόκκινο Σπίτι (πλατεία Μάλλιου), καθώς και στον πεζόδρομο Καραολή Δημητρίου (πάνω από την παραλία Σουβάλας), θα δώσει τη δυνατότητα στους επισκέπτες να δοκιμάσουν ξεχωριστές γεύσεις από επιχειρήσεις εστίασης, καθώς και προϊόντα τοπικών παραγωγών, ενώ θα πλαισιωθεί με παράλληλες δράσεις όπως συναυλίες, happenings για τους μικρούς επισκέπτες και φυσικά, μουσική με dj sets.

Διοργανωτές του 1ου Street Food Festival είναι η Soulfood Thessaloniki και ο ραδιοφωνικός σταθμός Home Radio 89,1 με τη συνεργασία της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, του Επιμελητηρίου Ευβοίας, του Δήμου Χαλκιδέων και την ευγενική υποστήριξη του Οργανισμού Λιμένων Ν. Ευβοίας.

Πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής για παραγωγούς και επιχειρηματίες, έως 15 Απριλίου 2019, στην ηλεκτρονική διεύθυνση: perifereia@evia.pste.gov.gr ή στο τηλέφωνο επικοινωνίας: 22213.53594.

Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Ώρες λειτουργίας:

  • Παρασκευή 3 Μαΐου: 18.00 – 00.00
  • Σάββατο 4 Μαΐου: 12.00 – 00.00
  • Κυριακή 5 Μαΐου: 12.00 – 00.00

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

28 Μαρτίου 2024