Σύλληψη 5 ατόμων στη Χαλκίδα για διακίνηση ναρκωτικών

Πέντε ημεδαποί συνελήφθησαν στη Χαλκίδα την Παρασκευή 5 Απριλίου, με την κατηγορία της διακίνησης ναρκωτικών, στο πλαίσιο οργανωμένης αστυνομικής επιχείρησης του Τμήματος Ασφάλειας Χαλκίδας. Πρόκειται για δύο άνδρες ηλικίας 24 και 20 ετών καθώς και τρεις γυναίκες ηλικίας 42, 27 και 20 ετών στις οικίες των οποίων, κατόπιν έρευνας, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν: 69,6 γραμμάρια ηρωίνης […]

8 Απριλίου 2019

του/της Newsroom

Πέντε ημεδαποί συνελήφθησαν στη Χαλκίδα την Παρασκευή 5 Απριλίου, με την κατηγορία της διακίνησης ναρκωτικών, στο πλαίσιο οργανωμένης αστυνομικής επιχείρησης του Τμήματος Ασφάλειας Χαλκίδας.

Πρόκειται για δύο άνδρες ηλικίας 24 και 20 ετών καθώς και τρεις γυναίκες ηλικίας 42, 27 και 20 ετών στις οικίες των οποίων, κατόπιν έρευνας, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

  • 69,6 γραμμάρια ηρωίνης και 17 γραμμάρια κοκαΐνης, σε πληθώρα αυτοσχέδιων νάιλον συσκευασιών,

  • ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας,

  • χρηματικό ποσό των 1.550 ευρώ, καθώς και

  • διάφορα σύνεργα, κατάλληλα για την επεξεργασία και πώληση των ναρκωτικών (κόφτης, ψαλίδι, νάιλον συσκευασίες κ.λ.π.).

Στην επιχείρηση συμμετείχαν επίσης αστυνομικοί της Ομάδας Δημόσιας Ασφάλειας και των Α’ και Β’ Ο.Π.Κ.Ε. του Τμήματος Ασφάλειας Χαλκίδας, καθώς και αστυνομικοί των Τμημάτων Άμεσης Δράσης και Τροχαίας Χαλκίδας.

Την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Χαλκίδας, ενώ οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

28 Μαρτίου 2024