Το Επιμελητήριο Βοιωτίας στα άδυτα του τουριστικού επιχειρείν

Το Επιμελητήριο Βοιωτίας, με την συνδρομή της Ελληνικής Εταιρίας Διοικήσεως Επιχειρήσεων (ΕΕΔΕ), διοργανώνει στις 6 και 7 Μαϊου 2019, εκπαιδευτικό πρόγραμμα κατάρτισης με θέμα DIGITAL MARKETING FOR TOURISM BUSINESSES. Σκοπός του προγράμματος είναι να αναγνωριστούν και να αναλυθούν οι ανάγκες αλλά και οι προκλήσεις, όπως αυτές διαμορφώνονται στον ευρύτερο τουριστικό κλάδο. Πιο συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια […]

19 Απριλίου 2019

του/της Newsroom

Το Επιμελητήριο Βοιωτίας, με την συνδρομή της Ελληνικής Εταιρίας Διοικήσεως Επιχειρήσεων (ΕΕΔΕ), διοργανώνει στις 6 και 7 Μαϊου 2019, εκπαιδευτικό πρόγραμμα κατάρτισης με θέμα DIGITAL MARKETING FOR TOURISM BUSINESSES.

Σκοπός του προγράμματος είναι να αναγνωριστούν και να αναλυθούν οι ανάγκες αλλά και οι προκλήσεις, όπως αυτές διαμορφώνονται στον ευρύτερο τουριστικό κλάδο. Πιο συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια του προγράμματος θα γίνει:

– Αξιολόγηση της χρήσης των τεχνολογικών εξελίξεων
– Παρουσίαση των σημαντικότερων πλατφορμών online παρουσίας και τρόποι αξιοποίησής τους
– Αναγνώριση των νέων τάσεων και αλλαγών στην γενικότερη ταξιδιωτική συμπεριφορά.
– Αποτύπωση του ρόλου του ανθρώπινου μιας επιχείρησης
– Εστίαση σε σύγχρονες και αποτελεσματικές τεχνικές αποδοτικού marketing.

Όλα αυτά θα παρουσιαστούν διαδραστικά, με ενεργό συμμετοχή, μελετώντας περιπτώσεις και καλές πρακτικές από όλο τον κόσμο. Επιπλέον, θα υπάρξει επίδειξη φυσικών μέσων (π.χ. Google cartonboard, GearVR headset, review cards κλπ).

Το συνολικό γνωστικό πεδίο αφορά στις:

– Εξελίξεις στην Παγκόσμια αγορά τουρισμού, ευκαιρίες και προοπτικές
– Συμπεριφορά καταναλωτή στο ψηφιακό περιβάλλον
– Online Reviews & Reputation building
– Ταξίδια εμπειριών
– Εργαλεία και τεχνικές για δημιουργία περιεχομένου και ανάπτυξη κοινού.

Το σεμινάριο, διάρκειας 8 ωρών, θα διεξαχθεί στην αίθουσα εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου Βοιωτίας (Λ. Κουτσοπετάλου 1, Λιβαδειά). Καταληκτική Ημερομηνία Υποβολής Αιτήσεων: Πέμπτη, 2 Μαΐου 2019.

Η συμμετοχή στο σεμινάριο είναι δωρεάν, για τα μέλη του Επιμελητηρίου Βοιωτίας, με απαραίτητη προϋπόθεση, την ταμειακή τους ενημερότητα του οικονομικού έτους 2018. Ενώ, για τα μη μέλη του Επιμελητηρίου, το κόστος συμμετοχής ανέρχεται στο ποσό των 50€, ενώ για τους φοιτητές είναι δωρεάν.

Υπεύθυνος για την διοργάνωση και διεξαγωγή του προγράμματος είναι ο Οικονομικός Επόπτης του Επιμελητηρίου Βοιωτίας, κ. Λουκάς Παπαχαραλάμπους, τηλ: 22610-27031.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν
με το Επιμελητήριο Βοιωτίας: Φουντάς Ευάγγελος, τηλ. 22610 28281, fax: 22610 21347
e-mail: fountas@viotiachamber.gr, καθώς και να επισκέπτονται το δικτυακό τόπο του Επιμελητηρίου www.viotiachamber.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

29 Μαρτίου 2024