Χολιγουντιανή παραγωγή στους Δελφούς με το γιο του Ντένζελ Γουάσινγκτον

Οι Δελφοί ετοιμάζονται να ζήσουν στιγμές αυθεντικής χολιγουντιανής δράσης, αφού όπως γίνεται γνωστό από ανακοίνωση της διεθνούς παραγωγής, θα πραγματοποιηθεί εκεί μέρος των γυρισμάτων του “Born to be Murdered”. Το πρώτο μέρος των γυρισμάτων πραγματοποιήθηκε στα Τρίκαλα από 18 έως 21 Φεβρουαρίου με την συμμετοχή 120 βοηθητικών ηθοποιών που επιλέχθηκαν μετά από ανοιχτό κάστινγκ. Όπως […]

1 Απριλίου 2019

του/της Newsroom

Οι Δελφοί ετοιμάζονται να ζήσουν στιγμές αυθεντικής χολιγουντιανής δράσης, αφού όπως γίνεται γνωστό από ανακοίνωση της διεθνούς παραγωγής, θα πραγματοποιηθεί εκεί μέρος των γυρισμάτων του “Born to be Murdered”.

Το πρώτο μέρος των γυρισμάτων πραγματοποιήθηκε στα Τρίκαλα από 18 έως 21 Φεβρουαρίου με την συμμετοχή 120 βοηθητικών ηθοποιών που επιλέχθηκαν μετά από ανοιχτό κάστινγκ.

Όπως έγινε ακριβώς μετά στο κέντρο της Αθήνας, στο Σύνταγμα, έτσι θα πραγματοποιηθεί “πέρασμα” και από την περιοχή των Δελφών στις 8 Απριλίου.

Πρωταγωνιστής της ταινίας είναι ο Τζον Ντέιβιντ Γουάσινγκτον. Πρόκειται για το γιο του βραβευμένου με δύο Όσκαρ ηθοποιού Ντένζελ Γουάσινγκτον που τα τελευταία χρόνια “χτίζει” με σταθερά βήματα την καριέρα του.

Η ταινία είναι μία ιταλοαμερικανική παραγωγή που γυρίζεται εξολοκλήρου στην Ελλάδα. Πρόκειται για μία ταινία δράσης και μυστηρίου που πραγματεύεται μία συνωμοσία που δυσκολεύει τη ζωή ενός Αμερικανού τουρίστα που κάνει διακοπές στη χώρα μας.

Την ταινία σκηνοθετεί ο Ιταλός Φερντινάντο Τσίτο Φιλομαρίνο και αναμένεται να κυκλοφορήσει στις κινηματογραφικές αίθουσες το 2020.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

24 Απριλίου 2024