Την Παρασκευή η απολογία του 54χρονου – Δείτε που έκρυβε το όπλο

Προθεσμία να απολογηθεί την Παρασκευή ζήτησε και πήρε ο 54χρονος κάτοχος του όπλου που τραυμάτισε σοβαρά στο κεφάλι την 8χρονη Αλεξία, στις Θεσπιές Θηβών, ανήμερα του Πάσχα, αφού, του ασκήθηκε ποινική δίωξη για βαριά μη σκοπούμενη σωματική βλάβη κακουργηματικού χαρακτήρα.   Ο 54χρονος, φέρεται να ζήτησε συγγνώμη, τρεις ημέρες μετά το τραγικό συμβάν, ενώ όπως […]

1 Μαΐου 2019

του/της Newsroom

Προθεσμία να απολογηθεί την Παρασκευή ζήτησε και πήρε ο 54χρονος κάτοχος του όπλου που τραυμάτισε σοβαρά στο κεφάλι την 8χρονη Αλεξία, στις Θεσπιές Θηβών, ανήμερα του Πάσχα, αφού, του ασκήθηκε ποινική δίωξη για βαριά μη σκοπούμενη σωματική βλάβη κακουργηματικού χαρακτήρα.

 

Ο 54χρονος, φέρεται να ζήτησε συγγνώμη, τρεις ημέρες μετά το τραγικό συμβάν, ενώ όπως δήλωσε ο δικηγόρος του, Αλέξιος Στεφανάκης, βρίσκεται σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση. Τόνισε, δε, ότι δεν τον ενδιαφέρουν τα διαδικαστικά, αλλά να γίνει καλά το παιδί.

 

«Είναι συγκλονισμένος, συντετριμένος, μόλις έμαθε ότι το βλήμα ήταν από το δικό του όπλο. Από τα στοιχεία τα οποία έχουμε ο 54χρονος ήταν 475 μετρα μακριά από το παιδί και η σφαίρα έκανε καμπύλη. Είναι πατέρας τριών παιδιών και το πρώτο πράγμα που έκανε μόλις το έμαθε, ήταν να ζητήσει συγγνώμη από την οικογένεια της 8χρονης Αλεξίας. Είναι κι αυτός πατέρας και καταλαβαίνει τον πόνο και την αγωνία της οικογένειας», δήλωσε ο δικηγόρος.

 

Αυτό είναι το όπλο που τραυμάτισε την 8χρονη και κατείχε παράνομα ο 54χρονος ιδιοκτήτης βενζινάδικου, το οποίο κατασχέθηκε. Επιπλέον κατασχέθηκαν 4 κάλυκες περιστρόφου και 2 κυνηγετικά όπλα.

 

Το όπλο βρέθηκε και κατασχέθηκε από τους αστυνομικούς, σε ισόγειο αποθηκευτικό χώρο της οικίας του και ειδικότερα σε δεξαμενή πετρελαίου, σε περιοχή της Αττικής, επιμελώς κρυμμένο κάτω από βάση δεξαμενής πετρελαίου.

 

Η απολογία του δράστη αναμένεται να πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Παρασκευή 3 Μαΐου, με την λήξη της τριήμερης που έλαβε για να προετοιμάσει την απολογία του.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

28 Μαρτίου 2024