Δυναμικά για τη νίκη

0

Με παλμό και ισχυρές παρουσίες η υποψήφια Δήμαρχος Χαλκιδέων Έλενα Βάκα εγκαινίασε χθες βράδυ στην οδό Φαρμακίδου το κεντρικό εκλογικό κέντρο του συνδυασμού «Αλλάζουμε».

Μετά τον καθιερωμένο αγιασμό, η υποψήφια δήμαρχος απευθύνθηκε στο ενθουσιώδες κοινό που είχε κατακλύσει το γύρω χώρο και ανέλυσε το πρόγραμμα του συνδυασμού για μια νέα σελίδα στο Δήμο Χαλκιδέων. Αναφέρθηκε στα προβλήματα που απασχολούν τους πολίτες, παρουσίασε τα έργα και τις πρωτοβουλίες που θέλει να υλοποιήσει στην πόλη και καυτηρίασε πράξεις της σημερινής δημοτικής αρχής και υποσχέθηκε την επόμενη μέρα των εκλογών να οδηγήσει την πόλη της Χαλκίδας σε μια νέα πορεία πραγματικής ανάπτυξης σε όλους τους τομείς.

Ανάμεσα στο πλήθος που είχε σπεύσει να δείξει με την παρουσία του τη στήριξη στην Έλενα Βάκα, ξεχωρίσαμε τον υποψήφιο Περιφερειάρχη Φάνη Σπανό, τους πρώην δημάρχους Λευτέρη Παπαγεωργόπουλο, Θανάση Ζεμπίλη, και Χαρ. Μανιάτη, τους πρ. βουλευτές Άγγελο Πνυματικό και Μιχάλη Σίδερη, τον πρόεδρο της ΝΟΔΕ Πέτρο Ποδάρα, τον πρέοδρο του Δικηγορικού Συλλόγου Δημ. Γκίκα, τον πρ. πρόεδρο του Επιμελητηρίου Εύβοιας Βαγγ. Σταύρου, τον γιατρό Γιώργο Μαρίνο, πολλούς περιφερειακούς συμβούλους κ.ά.

 

Κοινοποίηση.

Αφήστε μια απάντηση