Συνέλαβαν στην Ανθήλη ληστή

Συνελήφθη, στις 2 Μαίου το βράδυ στην Ανθήλη, έπειτα από επιστάμενες αναζητήσεις αστυνομικών του Τμήματος Ασφαλείας Λαμίας, ένας 36χρονος, για διάπραξη ληστείας. Από τους αστυνομικούς αναζητούνται δύο ακόμη γυναίκες συνεργοί του, τα στοιχεία ταυτότητας των οποίων διερευνώνται. Ειδικότερα, το μεσημέρι σε περιοχή της Λαμίας, οι τρεις τους παραβίασαν είσοδο σπιτιού 63χρονου και πήραν χρηματικό ποσό […]

4 Μαΐου 2019

του/της Ανδρέας Κούκουρας

Συνελήφθη, στις 2 Μαίου το βράδυ στην Ανθήλη, έπειτα από επιστάμενες αναζητήσεις αστυνομικών του Τμήματος Ασφαλείας Λαμίας, ένας 36χρονος, για διάπραξη ληστείας.

Από τους αστυνομικούς αναζητούνται δύο ακόμη γυναίκες συνεργοί του, τα στοιχεία ταυτότητας των οποίων διερευνώνται.

Ειδικότερα, το μεσημέρι σε περιοχή της Λαμίας, οι τρεις τους παραβίασαν είσοδο σπιτιού 63χρονου και πήραν χρηματικό ποσό από το εσωτερικό της, ενώ κατά την αποχώρησή τους, ο 36χρονος άσκησε σωματική βία στον ιδιοκτήτη του σπιτιού.

Την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Λαμίας, ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας.

Κι άλλους τεσσερις για κλοπές

Σε περιοχές της Φθιώτιδας, συνελήφθησαν συνολικά τέσσερα άτομα, για διάπραξη κλοπών.

Στην πρώτη περίπτωση, αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Λοκρών, σε συνεργασία με αστυνομικούς της Α’ Ομάδας Ο.Ε.Π.Τ.Α. του Τμήματος Τροχαίας Λαμίας, στο πλαίσιο άμεσων αναζητήσεων, εντόπισαν και συνέλαβαν τις πρώτες πρωινές ώρες σε περιοχή της Μαλεσίνας, δύο άτομα ηλικίας 21 και 20 ετών, καθώς και μία 16χρονη αλλοδαπή, οι οποίοι κατηγορούνται για αφαίρεση δίκυκλης μοτοσικλέτας, που ήταν σταθμευμένη έξω από σπίτι στην Λάρυμνα.

Στη δεύτερη περίπτωση, αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. του Τμήματος Άμεσης Δράσης Λαμίας, συνέλαβαν το βράδυ στη Λαμία, μία 57χρονη, η οποία αφαίρεσε διάφορα εμπορεύματα από υποκατάστημα super market της περιοχής.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν αρμοδίως.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

24 Απριλίου 2024