Άμεση και δίκαιη λύση, ζητά ο Ιατρικός Σύλλογος Φθιώτιδας για την ακύρωση των εκλογών στον ΠΙΣ

0

«Δυσάρεστη και μάλλον επικίνδυνη, χαρακτηρίζει την ακύρωση των εκλογών του ΠΙΣ,ο Ιατρικός Σύλλογος Φθιώτιδας, με ανακοίνωσή του.

Πιο συγκεκριμένα η ανακοίνωση, τονίζει:

«Ως δυσάρεστη και μάλλον επικίνδυνη για το κύρος και την αξιοπιστία του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου μπορεί να αξιολογηθεί και μόνο, η πρωτοφανής απόφαση του Υπουργού Υγείας να ακυρώσει το αποτέλεσμα των εκλογών της

03-03-2019 και να ζητήσει την επανάληψή τους εντός διμήνου. Και αυτό σε μία χρονική στιγμή που τα προβλήματα στον χώρο της Υγείας είναι πολλά, ιδιαίτερα σοβαρά και απαιτούν άμεσες και δυναμικές παρεμβάσεις από το ανώτατο θεσμικό όργανο της ιατρικής κοινότητας, τον Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο.

Ευχή και ελπίδα όλων μας είναι μια άμεση και δίκαιη λύση στο πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί, που να διασφαλίζει την ενότητα και να μην παραγνωρίζει την επιθυμία και την προτίμηση του εκλογικού σώματος, όπως αυτή εκφράστηκε στις εκλογές της 03-03-2019.Κάθε άλλη προσπάθεια παρέμβασης και ελέγχου, από όπου και αν προέρχεται,  προσβάλει το σύνολο του ιατρικού κόσμου.

Θεωρούμε τέλος αυτονόητο πως ένα ισχυρό και ακηδεμόνευτο Διοικητικό Συμβούλιο  στον Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο είναι προς όφελος όλων μας».

Κοινοποίηση.

Αφήστε μια απάντηση