Γιάννης Οικονόμου, Στέλιος Κυμπουρόπουλος Vs Αλέξη Τσίπρα την Πέμπτη στη Λαμία

Για το βράδυ της Πέμπτης 16 Μαΐου έχει προγραμματιστεί  Πολιτική εκδήλωση του Γιάννη Οικονόμου για τις Ευρωεκλογές με καλεσμένο τον υποψήφιο Ευρωβουλευτή της ΝΔ, Στέλιο Κυμπουρόπουλο, στο Εργατικό Κέντρο Λαμίας (πλατεία Διάκου).   Η εκδήλωση με τίτλο «Με νέους ανθρώπους, ισχυρή Νέα Δημοκρατία στην Ευρωβουλή. Ηχηρό μήνυμα για τη μεγάλη Αλλαγή» έχει προγραμματιστεί για τις 20:30 το βράδυ, αμέσως μετά […]

15 Μαΐου 2019

του/της Newsroom

Για το βράδυ της Πέμπτης 16 Μαΐου έχει προγραμματιστεί  Πολιτική εκδήλωση του Γιάννη Οικονόμου για τις Ευρωεκλογές με καλεσμένο τον υποψήφιο Ευρωβουλευτή της ΝΔ, Στέλιο Κυμπουρόπουλο, στο Εργατικό Κέντρο Λαμίας (πλατεία Διάκου) 

Η εκδήλωση με τίτλο «Με νέους ανθρώπους, ισχυρή Νέα Δημοκρατία στην Ευρωβουλή. Ηχηρό μήνυμα για τη μεγάλη Αλλαγή» έχει προγραμματιστεί για τις 20:30 το βράδυ, αμέσως μετά τη συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ στην πλατεία Πάρκου, με καλεσμένο τον ίδιο τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα.

Αν και οι όποιες συγκρίσεις θα είναι μεταξύ άνισων μεγεθών, αρχηγός κόμματος εναντίον στελεχών, ωστόσο αναμένεται να δώσουν ένα στίγμα.

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ