Ειδήσεις από την Βόρεια Εύβοια

Τρίτος ποδηλατικός περίπατος στην έδρα του Δήμου Ιστιαίας-Αιδηψού την Κυριακή το πρωί, με την συμπαράσταση της Δημοτικής Αρχής και του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Γυμνασίου της πόλης. Στη σημαντική αυτή εκδήλωση, που εκτός από αθλητικό είχε και φιλανθρωπικό χαρακτήρα, κληρώθηκαν δύο ποδήλατα και τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν, αν ΄δη δεν παραδόθηκαν, θα καταλήξουν σε […]

16 Μαΐου 2019

του/της Ανδρέας Κούκουρας

  • Τρίτος ποδηλατικός περίπατος στην έδρα του Δήμου Ιστιαίας-Αιδηψού την Κυριακή το πρωί, με την συμπαράσταση της Δημοτικής Αρχής και του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Γυμνασίου της πόλης. Στη σημαντική αυτή εκδήλωση, που εκτός από αθλητικό είχε και φιλανθρωπικό χαρακτήρα, κληρώθηκαν δύο ποδήλατα και τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν, αν ΄δη δεν παραδόθηκαν, θα καταλήξουν σε χέρια συνδημότη μας, με σοβαρά προβλήματα υγείας. Στο ίδιο μήκος κύματος και ο αγώνας της ΕΠΣΕ μεταξύ ΑΟ Αιδηψός και Ηρακλή Ψαχνών, οι εισπράξεις του οποίου θα πάρουν τον ίδιο δρόμο.
  • Διαδικασία επιβολής διοικητικών κυρώσεων κινήθηκε από το πρώτο Λιμενικό Τμήμα Ωρεών, επικεφαλής ο Χάρης Καραπαναγιώτης, που ανήκει στο Λιμεναρχείο Αιδηψού, σε βάρος του ιδιωτικού σκάφους αναψυχής Laboratory Prinklucheniy, με σημαία Λιθουανίας. Αναλυτικά ο αλλοδαπός ιδιοκτήτης του σκάφους είχε προβεί σε δημόσια διαφήμιση, μέσω ανάρτησης σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, για την εκμετάλλευσή του στην Ελλάδα και μάλιστα με σύμβαση ολικής ναύλωσης. Το επιβαλλόμενο πρόστιμο ξεκινάει από 5.000 € και έχει «οροφή» βάσει των διατάξεων του άρθρ. 9 του Ν. 4256/14, τα 25.000 €.
  • Έχουμε αναφερθεί σε όλους τους συνδυασμούς του Δήμου Ιστιαίας-Αιδηψού, σήμερα πρέπει να ασχοληθούμε με τον τελευταίο χρονικά, που ονοματίζεται «Πρόταση Ουσίας» κι έχει επικεφαλής την Ασπασία Μιμούση. Πρόκειται για ανεξάρτητη δημοτική κίνηση από πολίτες του Δήμου, που αναφέρονται σε πολιτικές παθογένειες, με συνέπειες βεβαίως στην καθημερινότητα των πολιτών. Ο λόγος ύπαρξης του συνδυασμού, βασίζεται στο διάλογο, την δημοκρατία και την δημόσια διαβούλευση.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΗΤΡΟΥ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

23 Απριλίου 2024