Στην Λαμία ήρθε η Νίκη Τζαβέλα

Με την ΝΟΔΕ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ συναντήθηκε την Τρίτη η  υποψήφια Ευρωβουλευτής και πρώην βουλευτή, Νίκη Τζαβέλα Την κ.Τζαβέλα  καλωσόρισε στα γραφεία της ΝΟΔΕ ο πρόεδρος Σπύρος Κωσταράς, ο βουλευτής  Χρήστος Σταικούρας και το μέλος της πολιτικής επιτροπής  Τόλης Παπαποστόλου. Στην συνάντηση επίσης παραβρέθηκαν ο υπ. βουλευτής Γιάννης Οικονόμου και ο πρώην Δήμαρχος Λαμιέων και πολιτευτής της […]

16 Μαΐου 2019

του/της Ανδρέας Κούκουρας

Με την ΝΟΔΕ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ συναντήθηκε την Τρίτη η  υποψήφια Ευρωβουλευτής και πρώην βουλευτή, Νίκη Τζαβέλα

Την κ.Τζαβέλα  καλωσόρισε στα γραφεία της ΝΟΔΕ ο πρόεδρος Σπύρος Κωσταράς, ο βουλευτής  Χρήστος Σταικούρας και το μέλος της πολιτικής επιτροπής  Τόλης Παπαποστόλου. Στην συνάντηση επίσης παραβρέθηκαν ο υπ. βουλευτής Γιάννης Οικονόμου και ο πρώην Δήμαρχος Λαμιέων και πολιτευτής της ΝΔ, Γεώργιος Κοτρωνιάς .

Η κ. Τζαβέλα δήλωσε πως η δική της εκλογή θα  συμβάλλει στην διαμόρφωση του ενεργειακού τοπίου στην Ανατολική Μεσόγειο, προς όφελος της χώρας μας και της ΕΕ. Επίσης αναφέρθηκε στις  επιχειρήσεις που έκλεισαν με την αύξηση του ΦΠΑ, που σήμερα επαναφέρει στο 2014..
Πόσα νοικοκυριά πτώχευσαν με τους εξοντωτικούς φόρους.
Για να έρθει σήμερα ο Τσιπρας να δώσει (μετά τις εκλογες!!) πίσω ως ελεημοσύνη ο,τι αίμα πήρε από μικρομεσαίους…Ντροπή!!

Ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ ανέφερε πως η κα. Τζαβέλα είναι η υποψηφιότητα της Φθιώτιδας στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ και πως η συσσωρευμένη επαγγελματική της εμπειρία θα βοήθηση την Φθιώτιδα και τον τόπο μας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

28 Μαρτίου 2024