Την έκθεση «Τα ΕΠΑΛ της Χαλκίδας Δημιουργούν» επισκέφτηκε ο Βουλευτής Γιώργος Ακριώτης

Την έκθεση «Τα ΕΠΑΛ της Χαλκίδας Δημιουργούν» που υλοποιείται σε συνεργασία με το Εργαστηριακό Κέντρο Χαλκίδας επισκέφτηκε ο Βουλευτής Εύβοιας Γιώργος Ακριώτης, στις 14 Μαΐου, στο Κόκκινο Σπίτι. Μαθητές και Εκπαιδευτικοί έχουν την ευκαιρία μέχρι και τις 16 Μαΐου που λειτουργεί η Έκθεση να παρουσιάσουν τα έργα που υλοποίησαν κατά τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς και […]

16 Μαΐου 2019

του/της Ανδρέας Κούκουρας

Την έκθεση «Τα ΕΠΑΛ της Χαλκίδας Δημιουργούν» που υλοποιείται σε συνεργασία με το Εργαστηριακό Κέντρο Χαλκίδας επισκέφτηκε ο Βουλευτής Εύβοιας Γιώργος Ακριώτης, στις 14 Μαΐου, στο Κόκκινο Σπίτι.

Μαθητές και Εκπαιδευτικοί έχουν την ευκαιρία μέχρι και τις 16 Μαΐου που λειτουργεί η Έκθεση να παρουσιάσουν τα έργα που υλοποίησαν κατά τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς και να αναδείξουν το σύγχρονο ρόλο που επιτελούν τα Επαγγελματικά Λύκεια. Όλα τα εκθέματα που παρουσιάζονται είναι το αποτέλεσμα της δημιουργικότητας και του συνεργατικού πνεύματος που χαρακτηρίζει τη μαθησιακή διαδικασία στα ΕΠΑΛ.

Ο κ. Ακριώτης συνομίλησε και συνεχάρη μαθητές και εκπαιδευτικούς για το έργο τους και δήλωσε ότι από τη θέση του θα συνεχίζει έμπρακτα να υποστηρίζει το χώρο που υπηρέτησε άλλωστε όλα τα προηγούμενα χρόνια ως καθηγητής στην Τεχνική Εκπαίδευση.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

24 Απριλίου 2024